200
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας | Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Μπάρκας: «Είχαμε νεκρούς, αλλά σώσαμε και αρκετό κόσμο»

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 14:20
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας
|Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Μπάρκας: «Είχαμε νεκρούς, αλλά σώσαμε και αρκετό κόσμο»

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 14:20

Στην κυβερνητική γραμμή ότι ο κρατικός μηχανισμός έκανε το καλύτερο δυνατό στην τραγωδία στο Μάτι επέμεινε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 ο βουλευτής είπε ότι «η κυβέρνηση έκανε το καλύτερο δυνατόν για να σωθούν όσοι περισσότεροι σε αυτή τη φωτιά» ενώ πρόσθεσε ότι «είχαν ένα αποτέλεσμα, βεβαίως είχαμε νεκρούς αλλά σώσανε και αρκετό κόσμο».

Ο ίδιος υπέδειξε ως ένοχη για την τραγωδία στο Μάτι την αυθαίρετη δόμηση και το ότι «κάποιος έφραξε τους δρόμους». Είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί να λέμε ότι φταίει κάποιος άλλος; Φταίει η αυθαίρετη δόμηση».

«Χάνει όλη την ουσία όποιος λέει ότι φταίει για την τραγωδία μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ακόμη.

Σε ό,τι αφορά τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τους νεκρούς που «θολώνουν την εικόνα» ο κ. Μπάρκας υποστήριξε ότι «ο Παύλος Πολάκης δεν έχει οξύνει την αντιπαράθεση αλλά απαντά στις προκλήσεις από τα ΜΜΕ».

Πρακτικά δικαιολόγησε τον υπουργό λέγοντας ακόμη ότι «όταν γίνεται μια δολοφονία χαρακτήρα και μια χυδαία επίθεση σε όλα τα επίπεδα θεωρώ ότι ο άνθρωπος πρέπει να απαντήσει. Υπάρχουν διάφορες ειδήσεις που έχουν ειπωθεί όλο το διάστημα για την αποτελεσματικότητα των διασωστών, το ΕΚΑΒ, τους Πυροσβέστες και ο κ. Πολάκης απάντησε σε αυτό το πράγμα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...