215
Η Κίντερ ως Λόις Λέιν στο πλευρό του Κρίστοφερ Ριβ | Wikimedia Commons

Αυτοκτόνησε η Μάργκο Κίντερ, η «Λόις Λέιν» των ταινιών «Superman»

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 10:24
Η Κίντερ ως Λόις Λέιν στο πλευρό του Κρίστοφερ Ριβ
|Wikimedia Commons

Αυτοκτόνησε η Μάργκο Κίντερ, η «Λόις Λέιν» των ταινιών «Superman»

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 10:24

Ανατροπή στην έρευνα για τον θάνατο της ηθοποιού Μαργκό Κίντερ, που είχε γίνει γνωστή για τον ρόλο της ως Λόις Λέιν στις πρώτες ταινίες με τον Σούπερμαν, φέρνει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Η Κίντερ, που βρέθηκε νεκρή στις 13 Μαΐου, πέθανε σε ηλικία 69 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ. Η δήλωση του ιατροδικαστή αναφέρει ότι δεν δημοσιοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η κόρη της ηθοποιού, Μάγκι ΜακΓκουέιν, δήλωσε ανακουφισμένη από την αποκάλυψη της αλήθειας, αναφέρει το Associated Press. Παρότρυνε μάλιστα τα άτομα με ψυχικές ασθένειες να αναζητήσουν βοήθεια και ζήτησε από τον περίγυρο των ανθρώπων αυτών να μην διστάσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Ηταν γνωστό ότι η Κίντερ έδινε εδώ και χρόνια μάχη με την διπολική διαταραχή, για την οποία είχε μιλήσει πολλές φορές ανοικτά. Η ασθένειά της επιδεινώθηκε τόσο πολύ ώστε έμεινε άστεγη για λίγο το 1996 μετά από ένα ξέσπασμα που την έκανε να εξαφανιστεί τότε για τέσσερις ημέρες. Τελικά εντοπίστηκε στην πίσω αυλή ενός σπιτιού και αργότερα νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Αργότερα είχε δηλώσει πως έκτοτε δεν είχε ξανά κάποιο επεισόδιο λόγω της αγωγής που έπαιρνε.

Η Μάργκο Κίντερ, που είχε γεννηθεί στον Καναδά, έγινε ευρύτερα γνωστή στο τέλος της δεκαετίας του ’70 ως Λόις Λέιν στις ταινίες της σειράς «Σούπερμαν». Το 2004 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά «Smallville», θέμα της οποίας ήταν τα παιδικά χρόνια του Σούπερμαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...