203
O πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, με την μητέρα του, Μπάρμπαρα, το 2005, στο Air Force One | Wikipedia

Μπάρμπαρα Μπους: Ο Τραμπ μού προκάλεσε καρδιακή προσβολή

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2019, 18:22
O πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, με την μητέρα του, Μπάρμπαρα, το 2005, στο Air Force One
|Wikipedia

Μπάρμπαρα Μπους: Ο Τραμπ μού προκάλεσε καρδιακή προσβολή

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2019, 18:22

Κατηγορίες μέσα από τον… τάφο εξαπολύει κατά του Ντόναλντ Τραμπ η Μπάρμπαρα Μπους.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ μού προκάλεσε καρδιακή προσβολή» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Μπους, όπως αποκαλύπτει βιογραφία της που κυκλοφορεί την προσεχή εβδομάδα.

Η Μπους, η οποία πέθανε το 2018, σε ηλικία 92 ετών, είπε στη βιογράφο της Σούζαν Πέιτζ ότι οι επιθέσεις του Τραμπ κατά του γιου της το 2016, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας των Ρεπουμπλικανών υποψηφίων για το χρίσμα, στάθηκαν η αιτία για να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας.

Σε άρθρο της στην εφημερίδα USA Today, η κ. Πέιτζ διευκρίνισε ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η Μπάρμπαρα Μπους οφείλονταν σε επιπλοκές από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και χρόνια πνευμονική νόσο.

«Δεν ήταν τεχνικά καρδιακή προσβολή, παρόλο που το έλεγε αυτό» ανέφερε η βιογράφος.

«Ήταν μια κρίση μια ημέρα του Ιουνίου του 2016 στη μακρά μάχη της με τη συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και τη χρόνια πνευμονική νόσο» σημείωσε.

«Ένα ασθενοφόρο κλήθηκε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Οι δύο πρώην πρόεδροι που ήταν εκείνη την ημέρα μαζί της στο σπίτι, ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος γιος της, ακολουθούσαν με ένα αυτοκίνητο της μυστικής υπηρεσίας. Η εν γένει ταραχώδης προεδρική εκστρατεία και η γελοιοποίηση από τον Τραμπ του γιου της Τζέμπ συγκεκριμένα την είχαν πειράξει» πρόσθεσε η Σούζαν Πέιτζ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...