508
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται για μια κορυφαία συνεργασία | Facebook

Συνεργασία-έκπληξη της Ελένης Φουρέιρα με τον Snoop Dogg

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2019, 17:31
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται για μια κορυφαία συνεργασία
|Facebook

Συνεργασία-έκπληξη της Ελένης Φουρέιρα με τον Snoop Dogg

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2019, 17:31

Η Ελένη Φουρέιρα, ένα χρόνο μετά την εμφάνισή της στην Eurovision και την κατάκτηση διεθνών charts με το «Fuego» να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις, ετοιμάζεται για μια κορυφαία συνεργασία.

Η τραγουδίστρια θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον παγκοσμίου φήμης και πολυβραβευμένο Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan, σε ένα τραγούδι – έκπληξη.

Τίτλος αυτού «Sirens»!

Πρόκειται για επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως.

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του «Rolling Stone» με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και αναμένεται σε λίγες ημέρες με ένα music video διεθνών προδιαγραφών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I am so honored and excited to finally announce that I will be collaborating with @kaanfirstclass and the legend @snoopdogg on the song “Sirens”. This is a project we’ve been working on for so long and soon we get to share it with you ? Official Release date coming soon..??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...