240
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης | George Vitsaras / SOOC

Μπακογιάννης για τα Πετράλωνα: «Πρέπει να φοβίσουμε τον φόβο»

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2019, 16:19
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης
|George Vitsaras / SOOC

Μπακογιάννης για τα Πετράλωνα: «Πρέπει να φοβίσουμε τον φόβο»

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2019, 16:19

Με μια παροιμία, ότι «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται», σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, το περιστατικό που σημειώθηκε αργά την Τρίτη στα Ανω Πετράλωνα, όταν αντιεξουσιαστές απαίτησαν να αποχωρήσει από ταβέρνα όπου βρισκόταν ενώ φώναζαν συνθήματα κατά του Παύλου Μπακογιάννη.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Κώστας Μπακογιάννης χαρακτήρισε τους αντιεξουσιαστές «κουφοντινάκια» ενώ πρόσθεσε ότι τους κάλεσε να τους κεράσει κρασί για να το συζητήσουν.

Η πρόθεση των αντιεξουσιαστών ήταν να του απαγορεύσουν να βρίσκεται στα Πετράλωνα, όπως είπε, για να προσθέσει ότι «απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα Λιμεναρχεία» και ότι δεν είχε κανένα λόγο να φύγει.

Ευχαρίστησε ακόμη τους παρόντες που τον υπερασπίστηκαν ενώ έφερε το παράδειγμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας με μαγκούρα που τον φίλησε και του είπε: «μην ακούς, συνέχισε εσύ».

Σε ερώτημα για το πώς κράτησε την ψυχραιμία του με όσα άκουγε για τον δολοφονημένο πατέρα του, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε ότι το οφείλει «στη μνήμη του πατέρα μου».

«Εγώ δεν θα γίνω σαν κι αυτούς. Εγώ πιστεύω στη Δημοκρατία και το διάλογο» τόνισε και πρόσθεσε ότι «εκείνοι είναι πάρα πολύ λίγοι και εμείς είμαστε πάρα πολλοί, πρέπει να φοβίσουμε το φόβο».

Σύμφωνα με τον κ Μπακογιάννη, είναι τα ίδια άτομα που βανδαλίζουν την Αθήνα, «οι ίδιοι που διακινούν ναρκωτικά και κάνουν παραεμπόριο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο». «Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει, πρέπει η πόλη να είναι ασφαλής».

Πρόσθεσε πως ο δήμαρχος δεν είναι σερίφης ούτε υπουργός Δημόσιας Τάξης, όμως ο δήμος πρέπει να είναι κομμάτι της λύσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...