215
O Μπάμπης Αναγωστόπουλος κατά τη μεταγωγή του το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια | INTIMEnews

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεκινούν οι καταθέσεις για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2022, 09:18
O Μπάμπης Αναγωστόπουλος κατά τη μεταγωγή του το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια
|INTIMEnews

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεκινούν οι καταθέσεις για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2022, 09:18

Με τις καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται την Τρίτη η δίκη του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο 34χρονος πιλότος που κατά την προηγούμενη, πρώτη, δικάσιμο άκουσε την εισαγγελέα Εδρας να διαβάζει το κατηγορητήριο για τον ασφυκτικό θάνατο της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς και τη θανάτωση με απαγχονισμό της σκυλίτσας που είχαν στο σπίτι, αναμένεται να ακούσει την πρώτη μαρτυρική κατάθεση από τον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας.

Στη δίκη έχουν κληθεί συνολικά 14 μάρτυρες κατηγορίας, μεταξύ των οποίων οι αστυνομικοί που είχαν σπεύσει στο σπίτι του ζευγαριού όταν ο κατηγορούμενος είχε ειδοποιήσει για τη δήθεν ληστεία, η ιατροδικαστής που βρέθηκε στον χώρο και εντόπισε το ρολόι που κατέγραφε βιομετρικά δεδομένα της Καρολάιν, η γειτόνισσα και άλλοι.

Καθοριστικής σημασίας για την εξιχνίαση του εγκλήματος –υπενθυμίζεται– ήταν το εύρημα του ρολογιού, καθώς από αυτό προέκυψε ότι η Καρολάιν κοιμόταν έξι λεπτά πριν μπει στη «διαδικασία μηχανισμού του θανάτου». Η ανάλυση των δεδομένων του ρολογιού καταρρίπτει, σύμφωνα με τη δικογραφία, όλους τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου περί έντονης φιλονικίας που προηγήθηκε του εγκλήματος και περί «ψυχικού βρασμού» υπό τον οποίο έδρασε.

Στον κατάλογο των μαρτύρων είναι και οι γονείς της 20χρονης, οι οποίοι όμως, πιθανότατα, δεν θα σταθούν απέναντι τον 34χρονο και θα εκπροσωπηθούν από τον συνήγορό τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...