161
Οι πλειστηριασμοί ξεκινούν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου | flickr

Αρχίζουν πλειστηριασμοί κατοικιών – Ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2017, 19:09
Οι πλειστηριασμοί ξεκινούν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
|flickr

Αρχίζουν πλειστηριασμοί κατοικιών – Ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2017, 19:09

Την αναστολή της αποχής τους από τους φυσικούς και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς αποφάσισαν το απόγευμα της Δευτέρας οι συμβολαιογράφοι.

Με την απόφασή τους αυτή αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου οι πλειστηριασμοί την ερχόμενη την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου.

Η σχετική απόφαση της γενικής συνέλευσης για την αναστολή τής αποχής των συμβολαιογράφων ελήφθη με 158 ψήφους υπέρ και 34 κατά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης -πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου επί της  Γ. Γενναδίου 4, στο κέντρο  της Αθήνας- στελέχη της ΛΑΕ και των συλλογικοτήτων που εναντιώνονται στους πλειστηριασμούς πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου.

Λίγο πριν τις 14:00 δημιουργήθηκε μικροένταση, όταν ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, προσπάθησε να μπει μέσα στο κτίριο και απωθήθηκε από την Αστυνομία.

Αργότερα, την ίδια ημέρα, παραιτήθηκαν πέντε μέλη της μειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, κ.λπ..

Τα πέντε μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου που παραιτήθηκαν αποχώρησαν από την γενική συνέλευση η οποία συνεχίστηκε, καθώς είχε την απαιτούμενη  απαρτία.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...