369
Η κατηγορούμενη κατά τη μεταγωγή της το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια | INTIMEnews

Aπολογία Κακαράντζουλα για το βιτριόλι: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Ή να φύγω;» της είπε η Ιωάννα

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2021, 10:25
Η κατηγορούμενη κατά τη μεταγωγή της το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια
|INTIMEnews

Aπολογία Κακαράντζουλα για το βιτριόλι: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Ή να φύγω;» της είπε η Ιωάννα

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2021, 10:25

Αίτημα για τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη υπέβαλε λίγο πριν από την έναρξη της απολογίας της κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, Εφης Κακαράντζουλα, ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο συνήγορος, με τον αυτοτελή ισχυρισμό που υπέβαλε γραπτώς στο δικαστήριο, επιδιώκει την ευνοϊκότερη ποινική μεταχείριση της εντολέως του, καθώς αν γίνει δεκτό το αίτημα του, η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βρεθεί αντιμέτωπη με ποινή έως δέκα έτη αντί των 15 που είναι η ανώτατη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο συνήγορος της Εφης Κακαράντζουλα δήλωσε στο δικαστήριο ότι η πελάτισσά του θα απολογηθεί απερίσπαστη από κάθε παράγοντα της δίκης και θα πει αυτό που θέλει να πει.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κατηγορούμενη θα είναι απολύτως ελεύθερη από κάθε παράγοντα της δίκης για να απαντήσει ελεύθερα και να τηρηθεί πλήρως η δικονομία», δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Στην απολογία της, η Εφη Κακαράντζουλα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και στην οικογένειά της, αλλά και στην οικογένειά μου, γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου».

Με την έναρξη της πέμπτης ημέρας της δίκης, ο εισαγγελέας ζήτησε την απόρριψη του αιτήματος της πολιτικής αγωγής για την κλήση δύο μαρτύρων που φέρεται να είχαν επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση.

«Τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης είναι αποδεδειγμένα. Αυτό που το δικαστήριο διερευνά είναι η απόδοση του ορθού νομικού χαρακτηρισμού. Εξ αυτού του λόγου δεν χρειάζεται να έρθουν οι μάρτυρες να πουν για τα πραγματικά περιστατικά», είπε ο Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, για να συμπληρώσει:

«Το ορθό είναι, αν θεωρήσει το δικαστήριο ότι υπάρχουν στοιχεία συνδρομής στην επίθεση, να τα διαβιβάσει στην Εισαγγελία».

Οταν το δικαστήριο διέκοψε για να αποφασίσει για τους δύο μάρτυρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου (στις φωτογραφίες πάνω, κατά την προσέλευσή της στο δικαστήριο) πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;».

Οι φρουροί αμέσως μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλο χώρο για την αποτροπή εντάσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...