191
| YouTube

Πορτοσάλτε: Κατάντια της ΕΣΗΕΑ – δεν με νοιάζει αν με διέγραψαν

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2021, 10:01
|YouTube

Πορτοσάλτε: Κατάντια της ΕΣΗΕΑ – δεν με νοιάζει αν με διέγραψαν

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2021, 10:01

Την απόφαση διαγραφής του από την Ενωση Συντακτών (ΕΣΗΕΑ) –που βρέθηκε και ως «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» την Πέμπτη– σχολίασε ο Αρης Πορτοσάλτε, κάνοντας λόγο για κατάντια του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων.

«Να πετάξω μία ατάκα. Μπορώ να δημοσιογραφώ, δόξα τω Θεώ, να έχουμε υγεία, χωρίς να είμαι μέλος της Ενωσης Συντακτών. Υπάρχουν δημοσιογραφικά μαγαζιά όπως ο ΣΚΑΪ», δήλωσε αρχικά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου ο Αρης Πορτοσάλτε.

Οταν, δε, του έδειξαν το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» με την αναφορά στην είδηση της διαγραφής του, ο δημοσιογράφος-σχολιαστής του ΣΚΑΪ είπε ειρωνικά: «Είμαι μεγάλο θέμα».

«Σε μία απεργία διαφώνησα και εργάστηκα γιατί έχω το δικαίωμα», τόνισε αναφερόμενος στον λόγο για τον οποίο διεγράφη από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ (ως απεργοσπάστης).

«Και επειδή κάποιοι άνθρωποι παρασύρονται από αυτές τις ανοησίες, είτε με διαγράψει είτε δεν με διαγράψει η ΕΣΗΕΑ, δεν με αφορά καθόλου. Συνεχίζω κανονικά, απλώς δεν συνδικαλίζομαι», συμπλήρωσε και έκανε λόγο για κατάντια του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων:

«Θα ήθελα το συνδικαλιστικό μου όργανο να είναι σοβαρό όργανο. Δυστυχώς και η αριστερά και η δεξιά αριστερίλα κατάντησαν το σωματείο μας όπως είναι σήμερα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...