137
O Νίκος Κοτζιάς (αριστερά) στην κατάμεστη αίθουσα της Ενωσης Συντακτών. Δίπλα του ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Θεόδωρος Φορτσάκης | Youtube

Αποκάλυψη Κοτζιά: Εστειλα φυλακή διπλωμάτες για εμπόριο οργάνων αθώων παιδιών

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2018, 12:46
O Νίκος Κοτζιάς (αριστερά) στην κατάμεστη αίθουσα της Ενωσης Συντακτών. Δίπλα του ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Θεόδωρος Φορτσάκης
|Youtube

Αποκάλυψη Κοτζιά: Εστειλα φυλακή διπλωμάτες για εμπόριο οργάνων αθώων παιδιών

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2018, 12:46

Σε μία αποκάλυψη που αν μη τι άλλο θα προκαλέσει συζητήσεις στους κόλπους του υπουργείου Εξωτερικών και όχι μόνο, προέβη ο πρώην επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Νίκος Κοτζιάς.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ ο τέως υπ. Εξωτερικών γνωστοποίησε ότι κατόπιν δικής του παρέμβασης παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα υποθέσεις ελλήνων διπλωματών που φέρονται να έβγαζαν βίζες σε ασυνόδευτα παιδιά, έχοντας στήσει ολόκληρο κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων.

«Δεν συμφωνώ ότι δεν κάναμε τίποτα. Και 93 υποθέσεις που έστειλα στον εισαγγελέα για παραβίαση του ποινικού κανόνα και μερικούς διπλωμάτες που έφτασαν στη φυλακή επειδή έδιναν βίζες σε ασυνόδευτα παιδιά; Ξέρετε τι σημαίνει βίζες σε ασυνόδευτα παιδιά; Σημαίνει εμπόριο οργάνων. Και μόνο αυτό ότι έσωσα μερικές ψυχές θα κοιμηθώ ήσυχα όταν τελειώσει η ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο  κ. Κοτζιάς (δείτε κάτω το βίντεο της δήλωσής του) χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...