158
|

Απάντηση Πέτσα: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μικροπολιτική με την Αγία Σοφία

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2020, 16:08

Απάντηση Πέτσα: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μικροπολιτική με την Αγία Σοφία

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2020, 16:08

Με μικροπολιτική σε θέματα όπως αυτό της Αγίας Σοφίας, η εθνική ενότητα δεν θα διαρραγεί, απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ενώ για τα περί ενεργούς εξωτερικής πολιτικής (περισσότερα εδώ), σχολίασε δηκτικά ότι οι πολίτες προτιμούν να ξεχάσουν όσα έζησαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

«Η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την βαθύτατη προσβολή και την ύβρη της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με όλο τον πολιτισμένο κόσμο, έχει άλλη άποψη», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης για να προσθέσει:

«Ο πανικός του εξαιτίας των συνεχών, ανατριχιαστικών, αποκαλύψεων για τις παρακρατικές μεθοδεύσεις στη διάρκεια των κυβερνήσεων του κ. Τσίπρα, προσλαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις. Σε βάρος πλέον της ίδιας της Πατρίδας μας».

«Ματαιοπονούν, όμως, όσοι νομίζουν ότι κάνοντας μικροπολιτική στο θέμα της Αγιάς Σοφιάς, μπορούν να διαρρήξουν την εθνική ενότητα που απαιτεί ο Ελληνισμός. Όσο για την ‘ενεργητική εξωτερική πολιτική’ τους, οι Έλληνες προτιμούν να την ξεχάσουν», καταλήγει στην απάντησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.