359
Η 60χρονη Μαντόνα προσπαθεί να μεγαλώσει (σωστά) τα παιδιά της | REUTERS/Lucas Jackson/File Photo

Ακόμα και η Μαντόνα πονοκεφαλιάζει με το κινητό των παιδιών της

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 22:29
Η 60χρονη Μαντόνα προσπαθεί να μεγαλώσει (σωστά) τα παιδιά της
|REUTERS/Lucas Jackson/File Photo

Ακόμα και η Μαντόνα πονοκεφαλιάζει με το κινητό των παιδιών της

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 22:29

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Τι και αν είσαι η βασίλισσα της ποπ; Οταν έχεις έξι παιδιά να μεγαλώσεις, έχεις να αντιμετωπίσεις προβλήματα παρόμοια με εκείνα των κοινών θνητών.

«Εκανα λάθος που έδωσα κινητό τηλέφωνο στα παιδιά μου όταν ήταν μόλις 13 ετών»: η Μαντόνα είναι διάσημη για πολλά πράγματα, όχι όμως για το ότι παραδέχεται δημοσίως τα λάθη της, οπότε αυτή η δήλωση που έκανε σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, έχει ιδιαίτερη σημασία.

Και συνεχίζοντας: «Το κινητό έβαλε τέλος στην ουσιαστική σχέση μου μαζί τους. Οχι ολοκληρωτικά, αλλά ξαφνικά έγινε ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής τους». Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αυτός που θα… πληρώσει τώρα τα σπασμένα, είναι ο μικρότερος γιος της, ο Ντέιβιντ, ο οποίος είναι τώρα 13 ετών. «Σκοπεύω να του δώσω κινητό πολύ αργότερα, όσο πιο αργά μπορώ» είπε με αποφασιστικό τρόπο.

Αν λοιπόν τα παιδιά της μεγαλύτερης ποπ σταρ του πλανήτη κατέληξαν να νιώθουν «ανεπαρκή» εξαιτίας της «τέλειας ζωής που προωθούν τα social media», πώς ακριβώς πρέπει να νιώθουν τα υπόλοιπα παιδιά εκεί έξω, που δεν ζουν την παραμυθένια ζωή ως τέκνα της Μαντόνα; Αλλωστε, ακόμη και αν είναι η Μαντόνα, δεν παύει να είναι μία γυναίκα με την εμπειρία των 60 ετών, που καλείται να εισέλθει στο χαοτικό σύμπαν του έφηβου γιου της.

Ο Ντέιβιντ, αν και είναι υιοθετημένος, μεγαλώνει σαν βιολογικό παιδί της, με την ίδια να δηλώνει πως «αυτός ο γιος μου έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με το δικό μου DNA από οποιοδήποτε άλλο παιδί μου».

«Το να είσαι γονιός, είναι επιλογή» είπε πολύ εύστοχα. Οσο για την πρωτότοκη κόρη της, Λούρδη Τσικόνε η οποία είναι 22 ετών, σε αυτή την περίπτωση η Μαντόνα δείχνει πιο αυστηρή και πιο ανήσυχη: «Τα social media την έχουν επηρεάσει πολύ αρνητικά. Δεν έχει το δικό μου πείσμα και από την άλλη μεριά, πιστεύω πως τα social media την κάνουν να νιώθει ότι όλοι είναι ευγενικοί μαζί της, ή της κάνουν δώρα επειδή είναι κόρη μου. Προσπαθώ να της δώσω και άλλα αντίστοιχα παραδείγματα με παιδιά διασήμων που επίσης καλούνται να ξεπεράσουν αυτό το “εμπόδιο” και να την πείσω ότι κάποια στιγμή, ο κόσμος θα αρχίσει να παίρνει σοβαρά και την ίδια για όσα κάνει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...