382
H Βίκυ Σταμάτη λίγο μετά τη γνωστοποίηση ότι ζητά διαζύγιο από τον Ακη Τσοχατζόπουλο | YouTube

Μια αίτηση διαζυγίου και μια άσεμνη χειρονομία από τη Βίκυ Σταμάτη

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2017, 14:36
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 02/11/2017, 07:00
H Βίκυ Σταμάτη λίγο μετά τη γνωστοποίηση ότι ζητά διαζύγιο από τον Ακη Τσοχατζόπουλο
|YouTube

Μια αίτηση διαζυγίου και μια άσεμνη χειρονομία από τη Βίκυ Σταμάτη

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2017, 14:36
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 02/11/2017, 07:00

Τον περασμένο Μάιο τον συνόδευε υπερήφανη έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Το καλοκαίρι περνούσαν στιγμές ανεμελιάς στην πισίνα. Τώρα του ζητάει διαζύγιο.

Οπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης -και ενώ από την Τρίτη η απόφαση του Εφετείου στη δίκη για τις «χρυσές μίζες» για τα εξοπλιστικά έστελνε πίσω στη φυλακή όχι μόνο τον Ακη Τσοχατζόπουλο αλλά και την ίδια- η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου!

Στην αίτηση που δημοσιοποιήθηκε από τη δικηγορική εταιρεία Αγαπηνού, η Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει ότι ο ιστός της οικογένειάς της έχει διαρραγεί και ότι μολονότι συνεχίζει να λατρεύει τον Τσοχατζόπουλο πρέπει να τον χωρίσει, για το καλό του παιδιού τους. Ασφαλώς υποστηρίζει ότι αδίκως καταδικάστηκε.

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογενείας μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω» ανέφερε στο σχετικό δελτίο Τύπου η Βίκυ Σταμάτη, για να συμπληρώσει:

«Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχε απομείνει. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε» κατέληξε στη δήλωσή της η σύζυγος του πρώην υπουργού.

Με βάση την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο πρώην υπουργός Αμυνας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 19 ετών. Η μόνη διαφορά -σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση- είναι ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του είχε επιβάλλει 20 χρόνια κάθειρξη. Με βάση την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου στην φυλακή επιστρέφουν επίσης, εκτός από τον Τσοχατζόπουλο, οι: Αρετή Τσοχατζοπούλου, κόρη του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αστέριος Οικονομίδης, Γεώργιος Σαχπατζίδης, Κωσταντίνος Αντωνιάδης, Γιάννης Σμπώκος (βρίσκεται στη φυλακή μέχρι σήμερα), Γιώργος Κωνσταντάτος και Νίκος Γεωργαλάκης.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η χειρονομία της Βίκυς Σταμάτη λίγο αφότου έγινε γνωστή η είδηση για την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου. Η Βίκυ Σταμάτη βγήκε από το σπίτι της για να μεταβεί στο Εφετείο. Τη στιγμή που έμπαινε στο ταξί, στράφηκε προς το μέρος των δημοσιογράφων που βρίσκονταν στο σημείο για κάποια δήλωση και ύψωσε προς το μέρος τους το μεσαίο της δάχτυλο.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...