274
O Γιάννης έδειξε ότι δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε | George Vitsaras / SOOC

Ο Γιάννης και μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2018, 11:05
O Γιάννης έδειξε ότι δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε
|George Vitsaras / SOOC

Ο Γιάννης και μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2018, 11:05

Στην χώρα μας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «αστέρας» του NBA μάλιστα έδειξε για άλλη μία φορά τον λόγο που είναι τόσο αγαπητός στην χώρα μας: και αυτός δεν είναι -μόνο- οι αθλητικές του ικανότητες…

Ο Γιάννης λοιπόν έδειξε για άλλη μια φορά το ήθος του καθώς βοήθησε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο στο Γουδί που λιποθύμησε από την ζέστη. Και φυσικά αυτό το έκανε χωρίς να το «πουλήσει» ή να το διαφημίσει προς τα έξω. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λοιπόν, που περνούσε από το σημείο, όχι μόνο βοήθησε τον ηλικιωμένο αλλά κάθισε μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα θα πήγαιναν καλά.

Ο σταρ του ΝΒΑ κράτησε συντροφιά στον ηλικιωμένο άνδρα, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο προκειμένου να τον διακομίσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Με αυτόν τον τρόπο έδειξε ότι τα φώτα του NBA δεν τον έχουν κάνει να ξεχάσει από που ξεκίνησε ούτε τον έχουν κάνει να πετάει στα σύννεφα.

Το περιστατικό με την συγκινητική κίνηση του Γιάννη περιέγραψε μία γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο. Ακολουθεί η ανάρτηση στο facebook.

«Είσαι τεράστιος αθλητής και σήμερα διαπίστωσα πόσο τεράστιος άνθρωπος είσαι.. Σ’ ένα στενάκι του Γουδιού, γυρνώντας από μάθημα, ένας παππούς καταρρέει σχεδόν… τρέχω να τον κρατήσω και τον ακουμπάω με την πλάτη σ’ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο… και κάπου εκεί νιώθω 2 χεριά πίσω μου να με βοηθάνε σηκώνοντάς τον κ ακουμπώντας τον στο πεζοδρόμιο… Τρέμοντας κάλεσα το 166 και όλα τα υπόλοιπα τα έκανες εσύ… Και δεν ήταν λίγα… @Giannis_Antetokounmpo (ps1. ανεβάζουμε κάθε μ@λ@κι@ στο φβ, ας ανεβάσουμε και κάτι που να αξίζει ps2. Ναι, του έφτανα στο γόνατο! ps3. Μην αφήνετε τους παππούδες να κυκλοφορούν με τόση ζέστη!)»

gia111

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...