157
Το πλέον αναγνωρίσιμο, παγκοσμίως, αεροσκάφος συγκροτήματος | skiathoslife

Στη Σκιάθο το ιδιωτικό αεροσκάφος των Rolling Stones

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2018, 22:30
Το πλέον αναγνωρίσιμο, παγκοσμίως, αεροσκάφος συγκροτήματος
|skiathoslife

Στη Σκιάθο το ιδιωτικό αεροσκάφος των Rolling Stones

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2018, 22:30

Το μεσημέρι της Τετάρτης σήμανε ξαφνικά «συναγερμός» στη Σκιάθο, όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» το ιδιωτικό αεροσκάφος των Rolling Stones, με το σήμα-κατατεθέν του συγκροτήματος – τα χείλη και τη γλώσσα.

Το πολυτελές αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 14:30 μ.μ., σύμφωνα με το ΑΠΕ, και ένα μικρό λεωφορείο με μαύρα τζάμια έλαβε την εντολή να το προσεγγίσει, προκειμένου να επιβιβασθούν σε αυτό 7 άτομα, χωρίς περισσότερες διαδικασίες, και αμέσως να κατευθυνθεί προς το λιμάνι.

rolling1

Εκεί τη συντροφιά περίμενε το εντυπωσιακό τρικάταρτο σκάφος «Eos», που έχει καταπλεύσει στη Σκιάθο εδώ και πέντε ημέρες.

Αφού επιβιβάστηκαν τέσσερα άτομα στο σκάφος, το λεωφορείο μετέφερε τους υπόλοιπους επιβάτες στις Κουκουναριές, όπου η παρέα έφαγε στο πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου «Σκιάθος Παλλάς», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Το νησί της Σκιάθου αποτελεί αγαπημένο προορισμό του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, Καρόλου, του υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, καθώς και γνωστών καλλιτεχνών και επιχειρηματιών της γηραιάς Αλβιόνας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...