176
Ενσταντανέ από τη συνάντηση της Καρντάσιαν με τον Τραμπ | twitter

Ο Τραμπ έκανε το χατίρι της Καρντάσιαν – απένειμε χάρη σε 63χρονη ισοβίτισσα

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2018, 21:21
Ενσταντανέ από τη συνάντηση της Καρντάσιαν με τον Τραμπ
|twitter

Ο Τραμπ έκανε το χατίρι της Καρντάσιαν – απένειμε χάρη σε 63χρονη ισοβίτισσα

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2018, 21:21

Η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε, όπως φαίνεται, να πείσει τον Ντόναλντ Τραμπ να δώσει χάρη στην Άλις Μαρί Τζόνσον, η οποία εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς αναστολή μετά από καταδίκη για ναρκωτικά.

Η διάσημη σταρ επιβεβαίωσε την είδηση μέσω Twitter, γράφοντας πως ο αμερικανός πρόεδρος απένειμε τελικά χάρη στην 63χρονη, την υπόθεση της οποίας είχαν συζητήσει από κοντά πριν μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο Λευκό Οίκο.

«Τα καλύτερα νέα!!!! Τόσο ευγνώμων στους Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ και όλους όσοι έδειξαν συμπόνοια και συνεισέφεραν με άπειρες ώρες δουλειάς για αυτήν τη σημαντική στιγμή της Άλις Τζόνσον», έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η Κιμ Καρντάσιαν, κοινοποιώντας μαζί ένα σχετικό άρθρο του Mic.

«Η μείωση της ποινής της λειτουργεί ως έμπνευση και δίνει ελπίδα σε τόσους άλλους που επίσης αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ελπίζω να συνεχίσω αυτό το σημαντικό έργο, δουλεύοντας μαζί με οργανισμούς που μάχονται σε όλο αυτό πολύ περισσότερο από όσο εγώ και τους αξίζει η αναγνώριση», πρόσθεσε η διάσημη σταρ.

Η Άλις Τζόνσον θα αποφυλακιστεί από το σωφρονιστικό κατάστημα της Αλαμπάμα, όπου κρατείται τα τελευταία 21 χρόνια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...