488
Ο Βασίλης Λεβέντης ουσιαστικά στήριξε τον Αριστείδη Φωκά, ο οποίος είναι προσωπική του επιλογή | SOOC

Ο Λεβέντης αθωώνει τον Φωκά για το «να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή»

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2018, 09:56
Ο Βασίλης Λεβέντης ουσιαστικά στήριξε τον Αριστείδη Φωκά, ο οποίος είναι προσωπική του επιλογή
|SOOC

Ο Λεβέντης αθωώνει τον Φωκά για το «να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή»

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2018, 09:56

Ο Βασίλης Λεβέντης τον αγαπάει τον Αριστείδη τον Φωκά. Και τον ακούει. Ετσι, ακολουθώντας τον παραληρηματικό λόγο του βουλευτή του, οποίος σε δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, σε ΣΚΑΙ και ΕΡΤ το πρωί της Δευτέρας, ουσιαστικά δεν επέτρεψε ερωτήσεις για το ότι έβριζε εν χορώ «να καεί η πουτ@να@ η Βουλή» σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και μιλούσε για «αλληγορίες», για «εχθρούς του ΠΑΟΚ» και κράτος των Αθηνών, ο κ. Λεβέντης επιχείρησε να βαφτίσει το κρέας ψάρι και είπε ότι το μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ενωσης Κεντρώων δεν εκστόμισε καν το υβριστικό σύνθημα!

Αρνούμενος το αποδεικτικό στοιχείο της εικόνας, που δείχνει τον κ. Φωκά να λέει «να καεί η πουτ@ν@ της Βουλής» και έπειτα να ενθαρρύνει τους παοκτσήδες να συνεχίσουν, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων είπε ότι «το μόνο λάθος ήταν ότι δεν έκανε νεύμα να σταματήσει το σύνθημα». Προφανώς δεν έχει κανέναν σκοπό να τιμωρήσει τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, ο οποίος εξάλλου αποτελεί προσωπική του επιλογή –εκείνος τον όρισε επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 που έγιναν με λίστα.

«Δεν την είπε την κουβέντα (ο Αρ. Φωκάς), παρέστη σε μια συνάθροιση που την είπαν άλλοι», παρατήρησε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6». Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων προσέθεσε ωστόσο ότι «δεν το συμμερίζομαι το σύνθημα» και «κακώς την είπε την κουβέντα»!

Την είπε λοιπόν κ. Λεβέντη την κουβέντα ή όχι; Αλλά ποιος μπορεί να βγάλει άκρη με έναν άνθρωπο σαν τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων, ο οποίος αυτοδιαψεύδεται με ταχύτητα πολυβόλου;

Σύμφωνα με την εκδοχή του κ. Λεβέντη ο βουλευτής του κόμματός του «απλά παρίστατο σε μια συγκέντρωση όπου τα πνεύματα οξύνθηκαν. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ νιώθουν προδομένοι, κι εσείς να ήσασταν δεν θα αντιδρούσατε διαφορετικά».

Είπε , πάντως, ότι «δεν είδα το βίντεο γιατί αγανάκτησα με όσα λέγονται γι’ αυτό. Το βίντεο το είδαν δικοί μου άνθρωποι και μου είπαν ότι η ευπρέπεια που υπάρχει στην Ένωση Κεντρώων έπρεπε να κάνει νεύμα και να πει ότι δεν πρέπει να υβρίζεται ενώπιόν μου η Βουλή».

Σχολίαζοντας την τιμωρία του ΠΑΟΚ για την εισβολή του ιδιοκτήτη του με όπλο στο γήπεδο, είπε ότι «έπρεπε να βάλουν πρόστιμο στον Σαββίδη αλλά δεν έπρεπε να πειράξουν τον ΠΑΟΚ».

Κατά τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων «η ιστορία με τον Φωκά έγινε σε έδαφος που έχετε δημιουργήσει όλοι εναντίον της Μακεδονίας». Ποιοι «έχουμε;». Προφανώς οι δημοσιογράφοι που ως γνωστόν, «φταίμε» για όλα.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό είπε ότι «εγώ μίλησα με τους Αμερικανούς και ξέρω ότι καίγονται. Θα πιέσουν τρομακτικά την Ελλάδα. Θα δοθεί μια λύση ότι δεν χρειάζετια τώρα να αλλάξει το σύνταγμά τους θα γίνει μια συμφωνία Ελλάδας-Σκοπίων θα την πάρει ο Νίμιτς, θα είναι erga omnes. Κάνει ότι δεν το δέχεται ο Ζάεφ. Από την ώρα που παίρνουν όνομα, το όνομα από μόνο του είναι αλυτρωτικό».

Εκτίμησε ότι η συμφωνία για το όνομα θα περάσει από την Ελληνική βουλή «εφόσον η Γεννηματά, ο Κουτσούμπας, ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας συμφωνούν ότι εφόσον δεν υπάρχουν τα αλυτρωτικά θα περάσει το όνομα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...