281
Ο Ιβάν Σαββίδης απειλεί τους πάντες | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Παγκόσμιο θέμα η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στο γήπεδο

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2018, 10:09
Ο Ιβάν Σαββίδης απειλεί τους πάντες
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Παγκόσμιο θέμα η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στο γήπεδο

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2018, 10:09

Για μια ακόμη φορά η Ελλάδα γίνεται θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωση. Για όλους τους λάθος λόγους, φυσικά. Ετσι, τον γύρο του κόσμου μέσα από διεθνή δημοσιεύματα κάνουν οι φωτογραφίες του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Οι πρωτοφανείς εικόνες με τον οπλοφόρο μεγαλοεπενδυτή του ΠΑΟΚ να εισβάλλει μέσα στο γήπεδο συνοδευόμενος από τους μπράβους του αναδημοσιεύονται από τα αθλητικά ΜΜΕ αλλά και ιστοτόπους πολιτικών εφημερίδων όπως ο βρετανικός Guardian.

«Αγώνας στην Ελλάδα διεκόπη καθώς ο ιδιοκτήτης εισέβαλε στο γήπεδο με όπλο» γράφει ο Guardian. To δημοσίευμα αναφέρεται σε όλα όσα έγιναν χθες στην Τούμπα και φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας.

cvdf

Μάλιστα στην home page του Guardian, το πρωί της Δευτέρας, τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα ήταν μεταξύ των κεντρικών θεμάτων.

Greek president Prokopis Pavlopoulos received wishes for the new year from members of the political, military, intellectual and church community of Greece at the Presidential Mansion, in Athens, Greece on the 1st of January, 2017. / Ευχές εκπροσώπων της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Αθήνα, 1η Ιανουαρίου, 2017.

«Mε πιστόλι μπήκε στο γήπεδο ο Ιβαν Σαββίδης», έγραψε η βρετανική Sun.

sds

Η Washington Post και η New York Times μεταδίδουν επίσης το τηλεγράφημα του πρακτορείου Associated Press στο οποίο αναφέρεται πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ εισέβαλε στο γήπεδο με το πιστόλι του και τους σωματοφύλακές του.

Στην ισπανική Marca ο τίτλος ήταν: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για το ακυρωθέν γκολ στο 90’… με ένα όπλο”!»

marca

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...