218
|

Δ. Καμμένος: «Μην ξαναψηφίσετε τον Μπουτάρη»

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2018, 09:13

Δ. Καμμένος: «Μην ξαναψηφίσετε τον Μπουτάρη»

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2018, 09:13

Ως εθνικά ανεπίτρεπτο και βραχίονα στήριξης των Σκοπιανών στη διαπραγμάτευση χαρακτήρισε ο Δημήτρης Καμμένος το θέμα αλλαγής στην ονομασία του αεροδρομίου «Μακεδονία» που έθεσε νωρίτερα ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Μιλώντας, όπως συνήθως, στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής, είπε ότι «ο κ. Μπουτάρης έχει φτάσει στο τέλος της καριέρας του και προσπαθεί να μείνει στην επικαιρότητα με το αρρωστημένο χιούμορ του αλλά στο θέμα αυτό δεν χωράνε αστεία». 

«Μην τον ξαναψηφίσετε, απορώ πώς τον ψηφίζουν, προσβάλλει το ίδιο τους το σπίτι, την ιστορία και τους ψηφοφόρους», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα στο πολιτικό φάσμα και όχι μόνο επειδή κάθε δυο τρεις ημέρες είναι καλεσμένος στις εκπομπές του ΣΚΑΪ. Το 2015 είχε προκαλέσει αίσθηση όταν παρομοίωσε τις επιγραφές του Αουσβιτς με τους «Μένουμε Ευρώπη». Πρόσφατα ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης τον χαρακτήρισε «αντισημίτη» και άνθρωπο που «συναγελαζόταν με τους βασανιστές της χούντας».

Σε κάθε περίπτωση είναι ένας εκλεγμένος πολιτικός και κυβερνητικός βουλευτής και έχει την άποψή του. Οπως και αυτήν για το θέμα των διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ. «Εμμένουμε στη θέση μας και συμφωνούμε και με τον Μανώλη Γλέζο στο θέμα της Μακεδονίας», σημείωσε. Υπενθυμίζεται ότι με άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο κ. Γλέζος διαμήνυσε στην ΠΓΔΜ, «να βγάλει από το μυαλό της τη λέξη Μακεδονία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...