199
Ο Ρεγκ Κάθι στον ρόλο του ιδιοκτήτη του εστιατορίου όπου έβρισκε καταφύγιο ο Φρανκ Αντεργουντ | Netflix

Πέθανε ο Ρεγκ Κάθι, ο «Φρέντι» στο «House of Cards»

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2018, 20:23
Ο Ρεγκ Κάθι στον ρόλο του ιδιοκτήτη του εστιατορίου όπου έβρισκε καταφύγιο ο Φρανκ Αντεργουντ
|Netflix

Πέθανε ο Ρεγκ Κάθι, ο «Φρέντι» στο «House of Cards»

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2018, 20:23

Δεν είναι μια καλή χρονιά για το «House of Cards» την εμβληματική σειρά του Netflix. Και αν η απώλεια του Κέβιν Σπέισι, στον ρόλο του Φρανκ Αντεργουντ, ήταν ζήτημα επιλογής λόγω των αποκαλύψεων για τη σεξουαλική του συμπεριφορά, τι να πει κανείς για τον χαμό, σε ηλικία 59 ετών, του ηθοποιού Ρεγκ Κάθι, του αμερικανού ηθοποιού που κυρίως γνωστός από το ρόλο του ως «Φρέντι» στο πολιτικό δράμα που έχει σαγηνεύσει το τηλεοπτικό κοινό σε όλον τον κόσμο.

Ο Κάθι είχε τρεις υποψηφιότητες για Emmy από τις οποίες μία του χάρισε το βραβείο για το ρόλο του στο «House of Cards» το 2015 όπου υπεδύετο τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Φρέντι Χέιζ», στο οποίο έβρισκε «καταφύγιο» ο Φρανγκ Αντεργουντ.

Επίσης, είχε ερμηνεύσει τους ρόλους των Νόρμαν Γουίλσον στο «The Wire», τον αστυνομικό στο «Outcast» και τον Μάρτιν Κουέρνς στο «Oz». Στον κινηματογράφο είχε παίξει στις ταινίες «The Mask», «American Psycho», και «Pootie Tang».

Το δίκτυο Netflix, με ανακοίνωσή του, αποχαιρέτησε τον ηθοποιό:

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του φίλου μας και συνεργάτη μας στο House of Cards, Ρέγκ Κάθι. Ήταν ο πιο ευγενής άνθρωπος, ο πιο δυνατός ηθοποιός, ένας αληθινός κύριος. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του».

Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...