243
Αυτή η φωτογραφία με τον Κέβιν Σπέισι θεωρείται, πλέον, συλλεκτική | Netflix

Νέο «House of Cards» χωρίς Κέβιν Σπέισι, αλλά με Γκρεγκ Κινίαρ και Νταϊάν Λέιν

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2018, 23:59
Αυτή η φωτογραφία με τον Κέβιν Σπέισι θεωρείται, πλέον, συλλεκτική
|Netflix

Νέο «House of Cards» χωρίς Κέβιν Σπέισι, αλλά με Γκρεγκ Κινίαρ και Νταϊάν Λέιν

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2018, 23:59

Ξεκίνησαν την Τετάρτη τα γυρίσματα της έκτης και τελευταίας σεζόν της πρωτότυπης σειράς-ορόσημο του Netflix «House of Cards».

Το φινάλε της σειράς θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, με τη Ρόμπιν Ράιτ να ηγείται του γνώριμου καστ των Μάικλ Κέλι, Πατρίτσια Κλάρκσον, Κόνστανς Ζίμερ, Κάμπελ Σκοτ και της προσθήκης των Ντάιαν Λέιν και Γκρεγκ Κινίαρ.

greg-kinnear-diane-lane-house-of-cards-af2e15d5-fa44-4dc7-a2b9-9d48d3533a28
Γκρέγκ Κινίαρ και Νταϊάν Λέιν. Αναλαμβάνουν να δώσουν νέα πνοή στη σειρά

Ο Κέβιν Σπέισι απολύθηκε έπειτα από τις κατηγορίες εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση. Το Netflix, με ανακοίνωσή του, είχε ενημερώσει πως δεν θα παίξει ούτε στην ταινία «Gore», η οποία είναι βασισμένη στη ζωή του αμερικανού συγγραφέα Γκορ Βιντάλ.

Το 2013, το «House of Cards» έγινε η πρώτη πρωτότυπη online σειρά που έλαβε σημαντικές υποψηφιότητες από τα βραβεία Emmy (Primetime Emmy Awards). Η σειρά έχει λάβει μέχρι στιγμής 53 υποψηφιότητες Emmy, με επτά διακρίσεις – συμπεριλαμβανομένου του πρώτου μεγάλου Emmy για υπηρεσία streaming με τη βράβευση του Ντέιβιντ Φίντσερ  στην κατηγορία  «Καλύτερη Σκηνοθεσία Δραματικής Σειράς». Έχει λάβει έξι υποψηφιότητες Χρυσής Σφαίρας κερδίζοντας δύο βραβεία.

Η ιστορική σειρά έχει προταθεί συνολικά για 11 Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών, κερδίζοντας τα δύο από αυτά. Έχει επίσης αποσπάσει ένα βραβείο από το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Κινηματογράφου, τέσσερις υποψηφιότητες στα βραβεία της Ενωσης Σεναριογράφων, κερδίζοντας μία  φορά, δύο υποψηφιότητες στα Βραβεία Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, τέσσερις υποψηφιότητες στα βραβεία της Ενωσης Παραγωγών, δύο υποψηφιότητες στα βραβεία της Ένωσης Σκηνοθετών, και ένα βραβείο Peabody, μεταξύ άλλων βραβείων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...