435
«Η Ελληνοφρένεια δεν γεννήθηκε και δεν θα πεθάνει στον Alpha», είναι το μήνυμα που στέλνει ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης μέσω της συνέντευξής του | περιοδικό Downtown

Τσολιάς («Ελληνοφρένεια): Μήπως να αυτοκοπεί ο Βερύκιος;

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2017, 15:02
«Η Ελληνοφρένεια δεν γεννήθηκε και δεν θα πεθάνει στον Alpha», είναι το μήνυμα που στέλνει ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης μέσω της συνέντευξής του
|περιοδικό Downtown

Τσολιάς («Ελληνοφρένεια): Μήπως να αυτοκοπεί ο Βερύκιος;

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2017, 15:02

Ξεσπάθωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Downtown, ο Τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» για το αιφνιδιαστικό κόψιμο της εκπομπής από τον Αlpha, ενώ επεφύλαξε και μία αιχμηρή απάντηση για όσα είπε ο (αντιπρόεδρος του καναλιού) Δήμος Βερύκιος σχετικά με τους λόγους της απόφασης.

«Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι κόπηκε η εκπομπή ‘λόγω χαμηλών πτήσεων’.  Λογικά σκεπτόμενος, φαντάζομαι ότι τις επόμενες μέρες θα κοπεί το μισό πρόγραμμα του Alpha ‘λόγω χαμηλών πτήσεων’», σχολιάζει χαρακτηριστικά και συνεχίζει στο ίδιο ύφος:

«Αν η διοίκηση του καναλιού μπει στη διαδικασία να κόψει όποια εκπομπή κάνει 10% – 14%, θα πρέπει να κόψει το μισό του πρόγραμμα. Συμπάσχω λοιπόν με τους συναδέλφους στο Happy Day, που χτες έκαναν 7,5%, συμπάσχω με τους συναδέλφους στο Alpha Ρεπορτάζ που έκαναν 13%, συμπάσχω με τους συνεργάτες στην εκπομπή Ελένη που έκαναν 11,8% και με αυτούς στο Slam που σημείωσαν 11,4%. Φαντάζομαι ότι θα τους ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες ότι κόβονται και θα τους ανακοινωθεί δύο ώρες πριν από την εκπομπή τους. Ή μήπως όχι;»

«Εκείνη τη μέρα που τα είπε ο Δήμος Βερύκιος όλα αυτά, η εκπομπή έκανε 7,4% τηλεθέαση, και πιο συγκεκριμένα, στο μισάωρο που βγήκε ο Βερύκιος, η εκπομπή σημείωσε 3,6%. Άρα τι ακριβώς λέει ο Βερύκιος; Ότι η Ελληνοφρένεια δεν πούλαγε σε αντίθεση με ποιον; Με εκείνον που πουλάει; Και αν δεν πουλάει τι θα κάνει; Θα αυτοκοπεί ο Βερύκιος;» ήταν η «πληρωμένη» απάντηση του Τσολιά στον αντιπρόεδρο του καναλιού και όσα είπε για τους λόγους που κόπηκε η εκπομπή.

Ενδεικτικά μάλιστα αναφέρει ότι η τελευταία εκπομπή σημείωσε 20% στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ όπως λέει, μόλις βγήκε ανακοίνωση για το κόψιμο, «δεχτήκαμε προτάσεις από δύο κανάλια» (μία εκ των οποίων απο την ΕΡΤ, όπως έχει γράψει από την Τετάρτη το Protagon).

«Τι να σου πω, μάλλον είχαμε δύο προτάσεις σε μία μόλις μέρα, ακριβώς γιατί δεν πουλάμε. Η Ελληνοφρένεια δεν γεννήθηκε και δεν θα πεθάνει στον Alpha», είναι το μήνυμα που στέλνει ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης μέσω της συνέντευξής του.

25994626_1964739607121895_7314788760644992780_n
Το εξώφυλλο του περιοδικού με το «χτύπημα» πάνω δεξιά για τη συνέντευξη – ποταμό του Τσολιά / Facebook

«Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας δεν κόβεται, λογοκρίνεται. Τι θες να πιστέψω; Ότι δεν έκανε νούμερα η εκπομπή; Ότι δεν έφερνε τα λεφτά της; Η εκπομπή δεν έβαλε μέσα το κανάλι… Ο Alpha ξέρει τι μπορεί να τον ενόχλησε, τι δεσμεύσεις έχει και πού θέλει να κάνει το καλό παιδί. Θέλει να κάνει το καλό παιδί στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει άδεια; Θέλει να κάνει το καλό παιδί στη Νέα Δημοκρατία γιατί βλέπει ότι μπορεί να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος πρωθυπουργός;», είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτει…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News