366
Ο υπουργός όταν πήρε τον λόγο, δεν είπε, ουσιαστικά, απολύτως τίποτα για την υπόθεση | INTIMENEWS

«Αλλα λόγια…» ο Καμμένος για τις συνομιλίες με τον ισοβίτη

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2017, 18:02
Ο υπουργός όταν πήρε τον λόγο, δεν είπε, ουσιαστικά, απολύτως τίποτα για την υπόθεση
|INTIMENEWS

«Αλλα λόγια…» ο Καμμένος για τις συνομιλίες με τον ισοβίτη

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2017, 18:02

Ο Πάνος Καμμένος δεν έδωσε καμία απάντηση σχετικά με τις συνομιλίες που είχε με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor1. Οσο και αν πιέστηκε από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, δεν εξήγησε στη Βουλή ούτε για ποιο λόγο μίλησε 12 φορές με τον ισοβίτη, ούτε αν ο Πρωθυπουργός, που περίπου το ίδιο διάστημα συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν ενήμερος για τις υπόνοιες του υπουργού Εθνικής Αμυνας σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή του εφοπλιστή σε υπόθεση ναρκωτικών. «Πάνω από τρεις είστε σπείρα, εγκληματική οργάνωση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης πίεσε τον Πάνο Καμμένο, αλλά δεν πήρε απαντήσεις
Ο Αδωνις Γεωργιάδης πίεσε τον Πάνο Καμμένο, αλλά δεν πήρε απαντήσεις

Ο Αδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τον υπουργό Άμυνας να απαντήσει με ποια αρμοδιότητα επικοινώνησε με τον κ. Γιαννουσάκη, τι του είπε και αν συνομίλησε και με τον Χριστοφορίδη, δηλαδή τον ανακριτικό υπάλληλο του Λιμενικού που εμφανίζεται, από τις συνομιλίες, να πιέζει τον ισοβίτη προκειμένου να καταθέσει κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε «ο Τσίπρας να μείνει δέκα χρόνια στην εξουσία». Ανέφερε ακόμη πως «αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένοχος για λαθρεμπόριο ναρκωτικών να σαπίσει στη φυλακή. Αλλά αυτό, αρμόδιο να το κρίνει είναι η ελληνική δικαιοσύνη και όχι ο κ. Καμμένος ή ο κ. Τζακανόπουλος ή ο κ. Κοντονής». Είπε ακόμη ότι ο υπουργός Άμυνας είχε 12 διαφορετικές συνομιλίες, διάρκειας 21 λεπτών, με τον κ. Γιαννουσάκη και κάλεσε τον κ. Καμμένο να καταθέσει τον τηλεφωνικό του λογαριασμό, προκειμένου, όπως είπε, να διαπιστωθεί πόσες ακριβώς είχε.

«Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έρχεται να υπερασπιστεί σήμερα έναν επιχειρηματία που εμπλέκεται σε διάφορες υποθέσεις που ερευνά η δικαιοσύνη» ανέφερε, απαντώντας ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι η υπόθεση του Noor One αφορά διακίνηση ναρκωτικών τριών τόνων, και πιθανώς και το πετρέλαιο που θα έφερνε θα ήταν το αντάλλαγμα για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. Όπως υποστήριξε, η υπόθεση έχει να κάνει και με την ασφάλεια της χώρας, αφού σε αυτή εμπλέκονται Τούρκοι έμποροι ναρκωτικών, συνεπώς είναι υπόθεση που αφορά την ιδιότητά του ως υπουργού Εθνικής Άμυνας. Πρόσθεσε ότι υπάρχει μία ξεκάθαρη υποστήριξη από τη Ν.Δ., ενός υπόπτου, ενός εμπλεκόμενου σε τέσσερις υποθέσεις, τον οποίο μάλιστα ο κ. Γιαννουσάκης έχει κατονομάσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...