194
Αριστερά το χέρι του Τραμπ, δεξιά του Μακρόν | REUTERS

Ο Μακρόν έδειξε στον Τραμπ ποιος είναι… πιο δυνατός στις χειραψίες

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2017, 22:01
Αριστερά το χέρι του Τραμπ, δεξιά του Μακρόν
|REUTERS

Ο Μακρόν έδειξε στον Τραμπ ποιος είναι… πιο δυνατός στις χειραψίες

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2017, 22:01

Οι χειραψίες του Τραμπ με τον Μακρόν επισκιάζουν, ακόμα και σε μέσα ενημέρωσης που θεωρούνται σοβαρά, το περιεχόμενο της συνάντησής τους, που πραγματοποιήθηκε στην αμερικανική πρεσβεία στο Βέλγιο, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ. Στην πραγματικότητα, δεν υπήρχε και κάτι άλλο άξιο να ασχοληθεί κάποιος αφού είπαν τα αναμενόμενα και τα προβλεπόμενα.

Ο Μακρόν πήγε στη βελγική πρεσβεία χωρίς τη σύζυγό του, αν και εκεί, στο πλατύσκαλο, τον υποδέχθηκε το αμερικανικό προεδρικό ζεύγος. Και μετά, όταν κάθισαν με τον Τραμπ στις πολυθρόνες για τη συνομιλία, ήρθε η στιγμή της χειραψίας. Ο Μακρόν δεν την πάτησε όπως η Μέρκελ. Και του έδωσε και κατάλαβε. Οι δύο άνδρες κούνησαν τα χέρια τους με δύναμη. Και όταν ο Τραμπ προσπάθησε να απομακρύνει το δικό του, ο Γάλλος δεν του το επέτρεψε. Το κράτησε, για ένα δευτερόλεπτο, με τέτοιο τρόπο, λες και ήθελε να του δείξει ποιος είναι ο δυνατός εκεί.

Το βίντεο που ανήρτησε το State Department «κόβει» το… καλό σημείο, εκεί δηλαδή που ο Μακρόν κρατάει το χέρι του Τραμπ, συνεχίζοντας τη χειραψία.

Ομως αυτό το tweet, αναδεικνύει τη λεπτομέρεια

Οι δύο τους είχαν αργότερα και άλλη μία… περιπετειώδη χειραψία στην έδρα του ΝΑΤΟ, όπως φαίνεται κάτω.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...