336
O ηλεκτρονικός πίνακας της Λεωφ. Αλεξάνδρας δείχνει το τελικό σκορ. Ο Ολυμπιακός γλίτωσε από πολύ χειρότερα... | INTIME

Δύσκολο το… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι για τον Ολυμπιακό

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2017, 07:50
O ηλεκτρονικός πίνακας της Λεωφ. Αλεξάνδρας δείχνει το τελικό σκορ. Ο Ολυμπιακός γλίτωσε από πολύ χειρότερα...
|INTIME

Δύσκολο το… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι για τον Ολυμπιακό

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2017, 07:50

To τρίτο… ημίχρονο του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που βρήκε νικητές τους πρώτους με 1-0, παίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στου Ρέντη. Δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού έσπευσαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την τραγική εμφάνιση της ομάδας κόντρα στους Πράσινους. Δεν υπήρξαν εντάσεις αλλά οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» ζήτησαν εξηγήσεις για την κάκιστη εμφάνιση των παικτών αλλά και την καθίζηση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

Αυτό μαρτυρά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι πρωταθλητές, που ναι μεν είναι φαβορί για τον τίτλο -συνεχίζουν να έχουν έξι βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Πανιώνιο που έχασε 1-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ- αλλά δείχνουν σημάδια αγωνιστικής και ψυχολογικής κατάρρευσης.

Ενδεικτικό είναι ότι πολλοί από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού παραδέχονταν ότι η ομάδα γλίτωσε από τα χειρότερα στο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει νωρίς 1-0 από το θαυμάσιο γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 15′ και όχι μόνο δεν έδειξε διάθεση να ανατρέψει το σκορ αλλά πρέπει να είναι ευχαριστημένος που δεν έφυγε από τη Λεώφ. Αλεξάνδρας με περισσότερα τέρματα. Κανείς πλέον δεν πιστεύει ότι η απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν διόρθωσε τίποτα. Ο Ολυμπιακός διεσύρθη στην Κωνσταντινούπολη στο Europa League και παράλληλα συνεχίζει να χάνει απογοητεύοντας στο πρωτάθλημα. Το μόνο που τον σώνει είναι η εξωπραγματική βαθμολογική διαφορά που είχε εξασφαλίσει από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος όταν οι άλλοι «μεγάλοι» –ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έψαχναν ακόμα τον βηματισμό τους.

1651516

Τώρα για παράδειγμα, ο Παναθηναϊκός δείχνει ως μια από τις πιο στέρεες και αξιόμαχες ομάδες στην Ελλάδα. Ειδικά στην εμφάνισή τους στο ντέρμπι οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν εντυπωσιακοί. Οι Πράσινοι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι της αναμέτρησης και υπήρχαν στιγμές που έδειχναν να είναι σε άλλο επίπεδο από τους αντιπάλους τους. Ολοι συμφωνούν πως θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε ευρεία νίκη, αν δεν υπήρχε για τον Ολυμπιακό ο γκολκίπερ Καπίνο, στον οποίο οι ερυθρόλευκοι οφείλουν πολλά καθώς κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, πραγματοποιώντας σπουδαίες επεμβάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...