381
Ο Φρανσουά Ολάντ και η Ζυλί Γκαγιέ. Παράνομο; | REUTERS/Thibault Camus/Pool

Η Γκαγιέ δεν θέλει να παντρευτεί τον Ολάντ

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2016, 10:48
Ο Φρανσουά Ολάντ και η Ζυλί Γκαγιέ. Παράνομο;
|REUTERS/Thibault Camus/Pool

Η Γκαγιέ δεν θέλει να παντρευτεί τον Ολάντ

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2016, 10:48

Ο γάμος; Ωραίο πράγμα, αλλά πιο πολύ είναι για τους ώριμους, λέει η γαλλίδα ηθοποιός Ζυλί Γκαγιέ, η οποία εδώ και περίπου δύο χρόνια είναι η (ανεπίσημη) σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή της η Γκαγιέ έδειξε να μην υποστηρίζει και τόσο θερμά την ιδέα του γάμου και έμμεσα έβαλε στον πάγο κάθε εικασία ότι θα προχωρούσαν με τον Ολάντ στην επισημοποίηση της σχέσης τους, όπως σημειώνουν οι λονδρέζικοι Times.

Στα 44 της σήμερα και μητέρα δύο αγοριών στην εφηβεία από προηγούμενο γάμο, η Γκαγιέ βλέπει πιο μακριά. «Δεν είμαι υπέρ του γάμου», είπε για να προσθέσει ότι «μεγαλώνοντας κερδίζει κανένας σε εμπειρία, οπότε ο γάμος έχει νόημα και αυτό είναι θαυμάσιο». Κατάλληλη ηλικία για ένα γάμο είναι σύμφωνα με την Γκαγιέ τα ογδόντα (δύσκολο να πει κανένας αν το είπε ειρωνικά ή όχι).

Είναι κοινό μυστικό ότι η Γκαγιέ είναι σύντροφος του Ολάντ, ο γάλλος πρόεδρος κρατά πεισματικά τη ζωή του στο σκοτάδι. Στις αρχές του 2014 ο Ολάντ χώρισε με την Βαλερί Τριερβελέρ, που απάντησε με βιβλίο δηλητηριωδών αποκαλύψεων. Λέγεται ότι αυτή η υπόθεση τον έκανε να μην θέλει να δει την προσωπική ζωή του με την Γκαγιέ να γίνεται θέαμα.

Εχουν υπάρξει πάντως αρκετά δημοσιεύματα με φήμες και κουτσομπολιά από το Μέγαρο των Ηλυσίων, ακόμα και φωτογραφίες με τον Ολάντ και την ηθοποιό σε ένα μηχανάκι και σε ένα καφέ, αλλά τίποτα πέρα από αυτό. Δεν έχουν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, πόσο μάλλον στο πλαίσιο των προεδρικών καθηκόντων του Ολάντ. Κάποιοι λένε ότι ως ηθοποιός και παραγωγός του σινεμά λειτουργεί και ως άτυπη σύμβουλος για πολιτιστικά και καλλιτεχνικά θέματα του προέδρου, αλλά αυτό μάλλον είναι περισσότερο ένας ευφημισμός.

couverture-hollande-gayet-voici_5155833

Τον περασμένο Ιούνιο η Γκαγιέ εμφανίστηκε με χρυσό δαχτυλίδι. Μήπως έγινε μυστικός γάμος; Μήπως του έκανε αυτή πρόταση γάμου; Οι φήμες φούντωσαν και πάλι.

Κάποιοι υποστηρικτές του προέδρου τού ζητούν να το πάρει απόφαση και να παντρευτεί για να αυξήσει κάπως τα απελπιστικά χαμηλά ποσοστά δημοφιλίας – τα χαμηλότερα από τότε που γίνονται μετρήσεις. Αλλοι εμφανίζονται περισσότερο διστακτικοί: δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ένας στους τρεις Γάλλους (κυρίως συντηρητικοί και άνω των 65) αισθάνεται κάπως άβολα με αυτή τη σχέση, αναφέρουν οι Times.

Ο Ολάντ έχει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύντροφό του Σεγκολέν Ρουαγιάλ με την οποία δεν είχαν παντρευτεί. Σήμερα, 12 Αυγούστου, ο γάλλος πρόεδρος γίνεται 62 ετών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...