104
Το πρωτοσέλιδο της Wall Street Journal που έσκασε σαν βόμβα στα διεθνή τρομοχρηματιστήρια | Digital Artwork: Moufanet

Πολυεθνική εταιρεία μεταφορών εξαγοράζει το 90% των Πυρήνων της Φωτιάς!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 17 Μαρτίου 2017, 10:18
Το πρωτοσέλιδο της Wall Street Journal που έσκασε σαν βόμβα στα διεθνή τρομοχρηματιστήρια
|Digital Artwork: Moufanet

Πολυεθνική εταιρεία μεταφορών εξαγοράζει το 90% των Πυρήνων της Φωτιάς!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 17 Μαρτίου 2017, 10:18

Αλλη μια χρυσή ιστορία ελληνικής επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας γράφεται αυτές τις μέρες με την εξαγορά των Πυρήνων της Φωτιάς από πολυεθνικό κολοσσό στον τομέα των μεταφορών.

Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Wall Street Journal, σημαντικό ρόλο στην συμφωνία έπαιξε η τελευταία επιτυχημένη επιχείρηση αποστολής των «τρομοπακέτων» στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο ΔΝΤ, που ανέβασαν σημαντικά το γόητρο της ελληνικής startup και την ανέβασαν σημαντικά στον πίνακα των πιο innovative εταιρειών παγκοσμίως.

Οπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των Πυρήνων, η ελληνική εταιρία θα διατηρήσει την επιχειρησιακή της αυτονομία ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και τη εφαρμογή για κινητά με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να εντοπίζει την διαδρομή του τρομοπακέτου του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News