524
Αλλος ένας γάμος που θύμιζε ταινία της Disney στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία | Instagram/CreativeProtagon

Γάμος Ρέμου: Eros ανίκατε Nammos

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 17 Σεπτεμβρίου 2018, 18:43
Αλλος ένας γάμος που θύμιζε ταινία της Disney στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία
|Instagram/CreativeProtagon

Γάμος Ρέμου: Eros ανίκατε Nammos

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 17 Σεπτεμβρίου 2018, 18:43

Εντάξει, αν έβλεπε τις φωτογραφίες από τον γάμο Αντώνη Ρέμου – Υβόννης Μπόσνιακ κάποιος εντελώς άσχετος, κάποιος που δεν θα είχε σχέση με την ελληνική πραγματικότητα (σε αυτήν θα συμπεριλάβετε, για χάρη τη συζήτησης, τη Μύκονο και το Κουρσεβέλ, δηλαδή όχι ακριβώς «ελληνική» επικράτεια) και δεν ήξερε πρόσωπα και πράγματα, θα σκεφτόταν: «Ο μπαγάσας ο γεματούλης πήρε τελικά την γκομενάρα του σχολείου». Αλλά αυτό είναι παιδικό και φτηνό.

Ολοι οι υπόλοιποι, που τους ξέρουμε, κάναμε απλά μία παράτολμη βουτιά στον χρόνο. Διότι ήταν «ο γάμος της χρονιάς». Αλλά ο γάμος της χρονιάς 2008 και όχι 2018. Χρήμα και χλιδή σε αφθονία. Αγάπη, σαμπάνια –«κομμένα πια τα δανεικά»– και σπάτουλες να κόβουν δαιμονισμένα μια φαραωνική γαμήλια τούρτα. Λες και βγήκαμε όντως από τη λιτότητα των μνημονίων και το γιορτάζουμε με γάμους-υπερπαραγωγές που θυμίζουν το φουτουριστικό όνειρο του Δαλιανίδη, όπου στο τέλος των ταινιών κανείς δεν έμενε μπατίρης, κακομοίρης και αστεφάνωτος.

Τι να πρωτοπεί κανείς… Για τον γκεστ-σταρ τραγουδιστή και γνωστό θαμώνα της Μυκόνου Ερος Ραματσότι; Για τους τέσσερις κουμπάρους, μεταξύ των οποίων ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς που παραχώρησε το κτήμα του στη Βαρυμπόμπη και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας;

Για τους 350 καλεσμένους που ευλογημένοι που έλαβαν πρόσκληση και με τρεμάμενο από τη συγκίνηση χέρι αναρτούσαν κάθε τρεις και λίγο insta-stories; Ή για τη βόλτα των νεόνυμφων και της κόρης τους, μικρής Ελένης, με κάτι που έμοιαζε με γόνδολα, σε μία σκηνή που παρέπεμπε σε παιδική ταινία της Disney; Ελάτε παιδιά, ήμαρτον.

Αξέχαστη (στους καλεσμένους) θα μείνει επίσης και η στιγμή-Inception, όταν το ζευγάρι κατέφθασε στον χώρο της δεξίωσης υπό τους ήχους τραγουδιού του γαμπρού, και συγκεκριμένα το «Μέχρι το τέλος του κόσμου». Γιατί άλλωστε να πονοκεφαλιάσουν αναζητώντας κάποιο κομμάτι από την υπόλοιπη φτωχή ελληνική και ξένη δισκογραφία; Ρέμος πίνει, Ρέμος κερνάει.

Εχουν κάτι το παράξενο αυτού του είδους οι «βασιλικοί γάμοι» μη γαλαζοαίματων. Αλλά σε μία χώρα που αν δεν έχεις παντρευτεί έστω μία φορά στη ζωή σου θεωρείσαι τουλάχιστον παράταιρη και προβληματική προσωπικότητα –διότι έτσι μεγάλωσες, με ταινίες που τελειώνουν στα σκαλιά της εκκλησίας– καταλαβαίνεις γιατί τέτοιου είδους τελετές δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Ακόμη κι ο Ρέμος, που έχει ήδη παιδί με την Μπόσνιακ, έπρεπε να σφραγίσει το στερεότυπο της απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας, με έναν «αξέχαστο» γάμο, ο οποίος ουσιαστικά χρησιμεύει στο να μας υπενθυμίσει τη δική του ξεχασμένη παρουσία.

Λεφτά υπάρχουν. Ο Αντώνης παντρεύτηκε την Υβόννη, η κολοκύθα έγινε γόνδολα και μπορούμε να γιορτάσουμε ένα ακόμη viral happy end.

Σαν ένα after party μιας εποχής που έχει εκλείψει. Ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρξαν και πολλοί επιχειρηματίες χωρίς επιχειρήσεις, τηλεπαρουσιαστές χωρίς εκπομπή, τραγουδιστές χωρίς τραγούδια, ανερχόμενοι και κατερχόμενοι, όλοι μαζί, σε αυτή τη λίστα των 350 ατόμων που συγκεντρώθηκαν για να δουν τον «ορκισμένο 48χρονο εργένη να παντρεύεται» όπως τον αποκάλεσαν, χαρούμενες σαν μαμάδες, οι αποδεκατισμένες κι αυτές lifestyle εκπομπές. Λες και είναι ο Χιου Γκραντ.

Καμία αντίρρηση, ήταν ο γάμος της χρονιάς. Αλλά ποιας χρονιάς; Γιατί πρέπει να είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου για να πιστεύεις ότι όλοι ασχολούνται ακόμη με τον γεματούλη λαϊκό τραγουδιστή που παντρεύτηκε το μοντέλο.

Αλλά κάτι τέτοια στιγμιότυπα βλέπουν οι κοινές θνητές, τα κορίτσια της διπλανής πόρτας, και ονειρεύονται γάμο α λα εφοπλιστικά. Eros ανίκατε Nammos. Και ζήσαν αυτοί καλά, και μη χειρότερα…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News