226
Οι ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης είναι περιορισμένες σε έκταση | .

Επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2018, 07:33
Οι ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης είναι περιορισμένες σε έκταση
|.

Επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2018, 07:33

Αγνωστοι πραγματοποίησαν νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, συζύγου του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η επίθεση έγινε γύρω στις 02:40 της Δευτέρας στα γραφεία της επιχείρησης στου Ψυρρή. Μάρτυρες έκαναν λόγο για τέσσερις κρότους και για λάμψη.

Προκλήθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης η οποία έσβησε γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί επέμβαση της Πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο.

Οι υλικές ζημιές είναι περιορισμένες. Στο εξωτερικό του κτιρίου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

Σε tweet το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατήγγειλε την «ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου»

Σε σχόλια που έκανε στον ΣΚΑΪ για την επίθεση κατά της επιχείρησης της κυρίας Μητσοτάκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης είπε καταρχάς ότι «τα έχω περάσει και τα ξέρω», αναφερόμενος στις επιθέσεις που έχει δεχτεί το βιβλιοπωλείο του.

«Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό» πρόσθεσε ενώ απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ρώτησε: «Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη χώρα;»

Στην ίδια εκπομπή ο αρθρογράφος και σύμβουλος έκδοσης της «Αυγής» Δημήτρης Χρήστου σχολίασε ότι «η κοινωνία ενοχλήθηκε από τις οφσόρ» και μίλησε για «ηθικό ζήτημα» και για τη «γυναίκα του Καίσαρα».

«Ψάχνουμε λόγους γι’ αυτό που έγινε, δυο γκαζάκια έβαλαν. Δεν τις δικαιολογώ τις ενέργειες αυτές, απλώς περιέγραψα τι μπορεί να συνέβη» πρόσθεσε, καταδικάζοντας πάντως την επίθεση.

«Το θέμα το ηθικό το μετράει ο καθένας με το δικό του μέτρο» είπε ακόμη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...