172
Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον. Σαν την ηρωίδα της ταινίας «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» φαντάζονται οι γυναίκες τους εαυτούς τους στο σεξ | Universal Pictures

Το άγριο σεξ στα πορνό διεγείρει περισσότερο τις γυναίκες

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2019, 18:50
Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον. Σαν την ηρωίδα της ταινίας «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» φαντάζονται οι γυναίκες τους εαυτούς τους στο σεξ
|Universal Pictures

Το άγριο σεξ στα πορνό διεγείρει περισσότερο τις γυναίκες

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2019, 18:50

Οι γυναίκες έχουν διπλάσιες πιθανότητες από τους άνδρες να εκδηλώσουν έντονο ενδιαφέρον για την παρακολούθηση άγριου και παθιασμένου σεξ, σύμφωνα με μια έρευνα που μελετά τις συνήθειες του βρετανικού κοινού απέναντι στα διάφορα πορνογραφικά site του Διαδικτύου.

Επίσης, ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο από τους άνδρες να παρακολουθήσουν πορνογραφία με BDSM, δηλαδή σαδομαζοχιστικές σεξουαλικές πράξεις.

Όπως σημειώνουν οι Times, το 37% των γυναικών που παρακολουθούν πορνό προτιμούν το άγριο σεξ, σε σύγκριση με το 19% των ανδρών.

«Οι γυναίκες, επειδή στην πραγματική ζωή δεν είναι άνετες με επιθετικά σεξουαλικά συναισθήματα, στην φαντασία τους έχουν όλων των ειδών τις σαδομαζοχιστικές παρορμήσεις», σημειώνει η Σουζάνα Αμπσε, πρόεδρος του Βρετανικού Ψυχαναλυτικού Συμβουλίου,

«Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι αυτό που οι γυναίκες φαντασιώνονται δεν σημαίνει ότι το θέλουν απαραίτητα και στην πραγματικότητα», επισημαίνει.

Η έρευνα έγινε σε 5.690 άτομα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Από όσους απάντησαν, οι 3.415 δήλωσαν ότι παρακολουθούν τακτικά πορνό στο Διαδίκτυο.

Συνολικά, το 87% δήλωσε ότι η θέαση πορνό επηρέασε θετικά τη σεξουαλική τους ζωή και το 77% δήλωσε ότι ήταν καλό για τις σχέσεις τους.