279
Εξαιρετικό design, πολυτελείς εγκαταστάσεις. Συμφωνούν με αυτό οι χιλιάδες αξιολογήσεις επισκεπτών | aea.gr

Μεγάλη διεθνής διάκριση για την Grecotel

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2018, 18:19
Εξαιρετικό design, πολυτελείς εγκαταστάσεις. Συμφωνούν με αυτό οι χιλιάδες αξιολογήσεις επισκεπτών
|aea.gr

Μεγάλη διεθνής διάκριση για την Grecotel

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2018, 18:19

Tα βραβεία Readers’ Choice Awards Travel Condé Nast αποτελούν τη διοργάνωση-θεσμό που αναγνωρίζει την αριστεία στην ταξιδιωτική εμπειρία. Εφέτος, σχεδόν μισό εκατομμύριο αναγνώστες αξιολόγησαν και υπέβαλαν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες.

Ετσι, χιλιάδες επισκέπτες ανέδειξαν ως ένα εκ των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ευρώπης το Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort και Mykonos Blu Villas.

Το πολυτελές ξενοδοχείο απέσπασε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βραβείο στην κατηγορία «Βest Resort in Greece», πάντα των Condé Nast Traveler 2018 READERS’ CHOICE AWARDS, καταδεικνύοντας -για μια ακόμη φορά- την εξαιρετική ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών του.

Είναι γεγονός ότι το Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort και Mykonos Blu Villas αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα «κοσμήματα» του Ομίλου Grecotel. Με 110 δωμάτια, σουίτες και βίλλες εξαιρετικού design, πολυτελείς εγκαταστάσεις και εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές, δημιουργεί μοναδικές και αξεπέραστες εμπειρίες διακοπών, όπως σημείωσαν στις αξιολογήσεις τους οι χιλιάδες επισκέπτες. Η νέα αυτή διάκριση επιβεβαιώνει -για μία ακόμα φορά- την προσωποποιημένη φιλοξενία, την υψηλή αισθητική και τη μοναδική φροντίδα που υπογράφει τη διαμονή κάθε επισκέπτη της Grecotel. Επιπλέον, αποδεικνύει στην πράξη την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Grecotel επισκέπτες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, επισφραγίζοντας τη θέση που επάξια έχει κατακτήσει ανάμεσα στους κορυφαίους του παγκόσμιου τουρισμού.

Ο Ομιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, από την ίδρυσή του, έχει καταγράψει μια μακρά και απρόσκοπτη πορεία σημαντικών διακρίσεων και αριστείας. Από το 1975 μέχρι σήμερα, τα ξενοδοχεία του Ομίλου, ο ιδρυτής και η διοίκηση έχουν λάβει περισσότερα από 2.000 βραβεία που συμπληρώνονται από διακρίσεις για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τη ζεστή φιλοξενία, την ουσιαστική συμβολή στην αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού, το κοινωνικό έργο, καθώς και τις πρωτοβουλίες για τη διατήρηση και προβολή τής περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς τής Ελλάδας.