353
|

Πώς να οργανώσεις τις Black Friday αγορές σου

Avatar Advertorial 20 Νοεμβρίου 2020, 15:32

Πώς να οργανώσεις τις Black Friday αγορές σου

Avatar Advertorial 20 Νοεμβρίου 2020, 15:32
Black Friday 2020 – Tips

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μία shopping list με τα προϊόντα που χρειάζεσαι και περιμένεις να αποκτήσεις με έκπτωση. Για την ακρίβεια, είναι προτιμότερο να σημειώσεις τα specs που σε ενδιαφέρουν και να μη μείνεις μόνο σε συγκεκριμένα μοντέλα. Μη σημειώσεις τηλεόραση LG CX 55άρα, για παράδειγμα, σημείωσε απλώς OLED τηλεόραση 55 ιντσών. Αυτό θα σου δώσει την ευελιξία που χρειάζεσαι για να εκμεταλλευθείς τις δυνατές Black Friday προσφορές, χωρίς να κολλήσεις σε συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία μπορεί και να μη βρεις σε έκπτωση.

Η τεχνολογία είναι η «σπεσιαλιτέ» του Public, οπότε μερικές ακόμα ιδέες για τη λίστα σου είναι το καινούργιο κινητό ή ένα νέο, πιο γρήγορο laptop. Στο Public.gr βρίσκουμε επίσης και συσκευές σπιτιού, άρα η φετινή Black Friday ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή να εξοπλίσεις το σπίτι με ένα smart κλιματιστικό, ένα ψυγείο με οικονομικότερη κατανάλωση ή ένα πλυντήριο με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Επόμενο βήμα για ένα αποτελεσματικό deal hunting είναι το budget σου. Γιατί καλές οι χαμηλές τιμές, αλλά, αυτό που μετράει είναι να κάνεις αγορές που δε θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αυτό θα το πετύχεις μόνο αν είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Όρισε το budget σου, μείνε σε αυτό και θα ικανοποιηθείς πολύ περισσότερο τις αγορές σου στη Black Friday. Αν κάτι είναι εκτός τους εύρους τιμής με το οποίο νιώθεις άνετα, απλά προσπέρασέ το, δε χάθηκε κι ο κόσμος.

Για να κάνεις την αναζήτηση προσφορών ακόμα πιο εύκολη, αυτοματοποίησε τη διαδικασία. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας εγγραφή στα newsletter μεγάλων καταστημάτων που έχουν δυνατές προσφορές στη Black Friday. Άρα, επιβάλλεται να γραφτείς στο newsletter του Public, έτσι ώστε να έρχονται οι προσφορές σε εσένα και όχι να τις ψάχνεις μόνο εσύ.

Black Friday 2020 – Πού;

Απλά κάνεις «κλικ» στο Public.gr και πραγματοποιείς online Black Friday αγορές. Η Black Friday 2020 σε περιμένει φέτος μόνο στα ηλεκτρονικά καταστήματα, και το Public.gr είναι ο απόλυτος προορισμός να αποκτήσεις αυτά για τα οποία ανυπομονείς.

Τα διάβασες όλα τα παραπάνω; Τέλεια! Ξεκίνα να τα εφαρμόζεις σιγά-σιγά και σύντομα θα είσαι έτοιμος για τη Black Friday 2020.