305
Αριστερά το ζεύγος Ρούνεϊ και δεξιά το ζεύγος Βάρντι: το ημέτερον «μάθε μπαλίτσα» σε αγγλική βερσιόν και μέχρις εσχάτων | Facebook

Μεγάλο ματς: ντέρμπι «Wags» στο High Court του Λονδίνου

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2022, 09:01
Αριστερά το ζεύγος Ρούνεϊ και δεξιά το ζεύγος Βάρντι: το ημέτερον «μάθε μπαλίτσα» σε αγγλική βερσιόν και μέχρις εσχάτων
|Facebook

Μεγάλο ματς: ντέρμπι «Wags» στο High Court του Λονδίνου

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2022, 09:01

Το συγκλονιστικό ματς μεταξύ δύο κυριών εγνωσμένου πάθους, οι οποίες ανήκουν στην εκλεκτή υποκατηγορία «Wags» –την περιλαμβάνουσα συζύγους και φλερτ VIP ποδοσφαιριστών–, άρχισε στη σκληρή και κατάμεστη έδρα των σόσιαλ μίντια, με άγρυπνα «κοράκια» τα παγκοσμίως φημισμένα για τα τίμια σφυρίγματά τους βρετανικά ταμπλόιντ.

Οι αντίπαλες έπαιξαν για καιρό ένα λυσσασμένα χορταστικό παιχνίδι, ατελείωτο, όμως πλέον έφθασε η ώρα της λήξης: το ματσάκι θα τελειώσει, και μάλιστα στο πιο λουσάτο γήπεδο του Νησιού, στο High Court του Λονδίνου. Δικαστική απόφαση αναμένεται βέβαια, καθ’ ότι οι διαφορές τους δεν μπορούν να λυθούν με πέναλτι – κινδυνεύουν με αποστρατεία οι πανάκριβες γόβες.

Η διαμάχη της Κολίν Ρούνεϊ, συζύγου του βετεράνου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Γουέιν Ρούνεϊ, και της Ρεμπέκα Βάρντι, συζύγου του εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της Λέστερ Τζέιμι Βάρντι, μαζεύει δημοσιογραφικό μελίσσι στα δικαστήρια, έγραψε η Πάολα Ντε Καρόλις στην Corriere della Sera. Είναι το ίδιο τσούρμο με εκείνο που είχε «καλύψει» την υπόθεση της διαμάχης του αμερικανού ηθοποιού Τζόνι Ντεπ με το ταμπλόιντ The Sun.

Επειδή οι άγγλοι αναγνώστες διψούν για σκάνδαλα (άλλων Αγγλων), πληροφορούνται μέσω του Τύπου τους και με κάθε λεπτομέρεια ποια είπε τι εναντίον ποιας, ποια έδωσε πιπεράτες πληροφορίες στα χέρια των ταμπλόιντ, κ.λπ.

Το στόρι τους είναι περίπου το εξής: η Βάρντι μήνυσε τη Ρούνεϊ επειδή η Ρούνεϊ την κατήγγειλε ως υπαίτια της διαρροής προσωπικών δεδομένων της στα ταμπλόιντ. Η Βάρντι, πέραν της αγωγής, αμύνθηκε και με κλάματα στα Νησιώτικα «πρωινάδικα». Η Ρούνεϊ κατήγγειλε μέσω σόσιαλ μίντια μεν, ωστόσο η Βάρντι αρνήθηκε τα πάντα. Ακολούθησαν τα ένδικα μέσα.

Οι δύο κυρίες θεωρούνται στην Αγγλία κορυφαίες εκπρόσωποι των «Wags», και το κοινό θέλει να μάθει τα πάντα. Προς το παρόν πληροφορήθηκε ότι η δικαστική διένεξη έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής στην κάθε κυρία περί τις 400.000 ευρώ για τα διαδικαστικά. Ετσι είναι, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν έχεις τύχη αν δεν έχεις και λεφτά (για πέταμα).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News