270
Πικατσού, Αλαντίν, Καρλ Φρέντρικσεν, γάτα Τσέσαϊρ, Λαίδη και Αλήτης και η Λύπη φτιαγμένοι από τρόφιμα | Jacob's FOOD Diaries

Φάε παιδί μου τον αγαπημένο σου ήρωα!

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2019, 21:40
Πικατσού, Αλαντίν, Καρλ Φρέντρικσεν, γάτα Τσέσαϊρ, Λαίδη και Αλήτης και η Λύπη φτιαγμένοι από τρόφιμα
|Jacob's FOOD Diaries

Φάε παιδί μου τον αγαπημένο σου ήρωα!

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2019, 21:40

Μεσημέρι Κυριακής: ένας πατέρας παλεύει να πείσει την κόρη του να φάει μισό καλαμαράκι κουνώντας το πιρούνι του πάνω κάτω παριστάνοντας ότι μεζές είναι ένα λαχταριστό «αεροπλανάκι». Το έχουμε όλοι δει να συμβαίνει και η αλήθεια είναι ότι για κάποιο λόγο τις περισσότερες φορές πετυχαίνει.

Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος. Μια αυστραλή μητέρα προκειμένου να πείσει τον γιο της να τρώει το φαγητό του αποφάσισε να μετατρέψει κάθε γεύμα σε μια μοναδική περιπέτεια τόσο για την ίδια όσο και για το παιδί της.

Με πιάτα που απεικονίζουν κάθε λογής «ήρωες», από τον Κέρμιτ τον βάτραχο έως τον Ντόναλντ Ντακ και από την Χιονάτη έως τον Τίριον Λάνιστερ, καταλαβαίνετε ότι η Λάλε Μομέντι ήταν αποφασισμένη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οπως συμβαίνει συνήθως στις ημέρες μας, η Λάλε αποφάσισε να μοιραστεί τις δημιουργίες στο Instagram δημιουργώντας την σελίδα jacobs_food_diaries, το «ημερολόγιο» διατροφής του γιου της, Τζέικομπ.

Η Λάλε δεν περίμενε ποτέ ότι θα συγκέντρωνε περισσότερους από 180.000 ακολούθους στο Instagram. Πολλοί από αυτούς μάλιστα την προέτρεψαν να δημιουργήσει πάνω στο πιάτο πορτρέτα προσωπικοτήτων που δεν απευθύνονται μόνο σε παιδιά, όπως για παράδειγμα η Εϊμι Γουάινχαουζ και ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Τα αποτελέσματα όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Ο Κέρμιτ ο βάτραχος από την θρυλική σειρά Μάπετ Σόου

Ο Ντόναλντ Ντακ: ο έξυπνος, περιπετειώδης και κατά καιρούς τεμπέλης «ναυτικός»

Η Χιονάτη χωρίς τους επτά νάνους 

Η φωνή της λογικής στον παραλογισμό του πολέμου: ο Τίριον Λάνιστερ, (αντι)ήρωας του Game of Thrones

Η αδικοχαμένη Εϊμι Γουάινχαουζ. «Έφυγε»μόλις στα 27 της όπως ο Κερτ Κομπέιν των Νιρβάνα, ο Τζίμι Χέντριξ και η Τζάνις Τζόπλιν

Ο Καρλ Λάγκερφελντ, επικεφαλής επί σειρά ετών του οίκου μόδας CHANEL