251
Η Μεγκ Ράιαν μέσα στο Katz's Deli, προετοιμάζεται να προσποιηθεί τον... οργασμό της ζωής της | ΙΜDB

Διαγωνισμός ψεύτικων οργασμών για τα 30 χρόνια του «Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι»

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2019, 22:22
Η Μεγκ Ράιαν μέσα στο Katz's Deli, προετοιμάζεται να προσποιηθεί τον... οργασμό της ζωής της
|ΙΜDB

Διαγωνισμός ψεύτικων οργασμών για τα 30 χρόνια του «Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι»

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2019, 22:22

Ποιος μπορεί να προσποιηθεί καλύτερα έναν γυναικείο οργασμό; Αυτό το πρόσωπο αναζητούν οι υπεύθυνοι του Katz’s Delicatessen στο Μανχάταν, εκεί όπου γυρίστηκε η πλέον κλασική σκηνή της ταινίας «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» του Ρομπ Ράινερ.

Στην ρομαντική κομεντί, που γιορτάζει φέτος τα 30 της χρόνια, ο Χάρι (Μπίλι Κρίσταλ) και η Σάλι (Μεγκ Ράιαν) κάθονται να φάνε και μιλάνε για το θέμα του γυναικείου οργασμού.

Ο Χάρι επιμένει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει υποκριθεί γυναίκα οργασμό μαζί του καθώς αν όντως είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα το είχε σίγουρα καταλάβει.

Τότε η Σάλι του δείχνει πόσο εύκολα προσποιείται μια γυναίκα έναν οργασμό, προς μεγάλη έκπληξη των συνδαιτυμόνων τους που τους κοιτάνε απορημένοι – μάλιστα, η ατάκα «Θα πάρω ό,τι πήρε και αυτή» που ακούγεται στο τέλος είναι η πιο γνωστή της ταινίας και την εκστομίζει η μητέρα του σκηνοθέτη.

To εσωτερικό του θρυλικού εστιατορίου

Το ιστορικό εστιατόριο (πρωτολειτούργησε το μακρινότατο… 1888) είναι και ο διοργανωτής του Διαγωνισμού Ψεύτικου Οργασμού, τον οποίο θα φιλοξενήσει στις 12 Ιουλίου, ημερομηνία που είχε κυκλοφορήσει η ταινία στο σινεμά το 1989.

Μάλιστα, οι διαγωνιζόμενοι (άνδρες ή γυναίκες) θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι όπου κάθονταν οι δύο ηθοποιοί.

Όπως σημειώνουν οι Times, μια κριτική επιτροπή από επιφανείς Νεοϋορκέζους θα αξιολογήσει τις επιδόσεις τους, με το έπαθλο του νικητή να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί και να κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Για την ιστορία, αυτή είναι η κλασική σκηνή που πρέπει να μιμηθούν οι συμμετέχοντες:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...