283
Ο Κωνσταντίνος Νάζης, ο πιο δημοφιλής της χρονιάς | ΥouTube

Οταν πονάμε το γλεντάμε – τι είδαμε στο YouTube το 2016

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2016, 22:04
Ο Κωνσταντίνος Νάζης, ο πιο δημοφιλής της χρονιάς
|ΥouTube

Οταν πονάμε το γλεντάμε – τι είδαμε στο YouTube το 2016

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2016, 22:04

Η διάθεση για την παρακολούθηση «ελαφρών» θεαμάτων και, φυσικά, η προτίμηση του νεανικού κοινού προς τα μουσικά βίντεο, δίνουν την εικόνα των ελληνικών επιλογών στο YouTube για το 2016. Με άλλα λόγια, για άλλη μία χρονιά, τα δημοφιλέστερα βίντεο που παρακολούθησαν οι Ελληνες στο YouTube, απευθύνονται κυρίως σε νεαρές (μάλλον εφηβικές) ηλικίες, με αισθητική λαϊκοπόπ. Ο Γιώργος Ιωάννου, που υιοθετεί το ψευδώνυμο 2J, είναι, κυριολεκτικά, ο κυρίαρχος στο ελληνικό youtube καθώς του ανήκουν επτά από τα δέκα δημοφιλέστερα, μη μουσικά, βίντεο.

Δείχνει κάτι αυτό; Τίποτα περισσότερο από εφηβικό χαβαλέ που επιβραβεύει αστεία με τα οποία ένας μεγαλύτερος δύσκολα θα γελάσει. Δείτε, λοιπόν, το δημοφιλέστερο, μη μουσικό, βίντεο στο ελληνικό YouTube, που έκανε 3,8 εκατομμύρια προβολές μέσα στο 2016. Η γλώσσα του μπορεί και να σας ενοχλήσει…

Αλλά και στη μουσική, οι προτιμήσεις των Ελλήνων παραμένουν προσηλωμένες στα λαϊκά με ποπ επίστρωση. Δημοφιλέστερο τραγούδι για το 2016 είναι το «Οταν πονάω το γλεντάω» των Knock Out και του Κωνσταντίνου Νάζη, με 22 εκατ. προβολές. Τον ακολουθεί, όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρόωρα χαμένος Παντελής Παντελίδης. Και αμέσως μετά ο Κωνσταντίνος Κουφός (όχι ο καλαθοσφαιριστής) με το «Μετράω αντίστροφα». Εντάξει, Χατζιδάκι περιμένατε; Δείτε, λοιπόν, αν αντέχετε, το δημοφιλέστερο μουσικό βίντεο για το 2016.

Και ο πλανήτης; Τι παρακολούθησε ο πλανήτης; Τα πρώτα μη μουσικά βίντεο, είναι… μουσικά. Πρώτο-πρώτο, το καραόκε της Adele στο αυτοκίνητο…

Και δεύτερο… αυτό που ακολουθεί. Μπορείτε να μας πείτε γιατί είναι τόσο δημοφιλής ο Pico Taro;

Στα μουσικά βίντεο, ο πλανήτης προτίμησε, φυσικά, τα ποπ τραγούδια του συρμού. Πρώτευσε η Fifth Harmony. Αυτά που ακούμε, δηλαδή, στα νεανικά ραδιόφωνα.

Δείτε εδώ τη σελίδα με τα δημοφιλέστερα βίντεο του 2016. Και παρακολουθήστε όλη τη χρονιά στηYouTube μέσα σε ένα βίντεο που τα περιέχει όλα… Και του χρόνου!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News