181
Το φαγητό πρέπει να έχει μπόλικη σάλτσα γιατί εκεί κρύβεται η νοστιμιά του | Χρυσαυγή Μπόμπολα

Το κοτόπουλο θέλει… τη μπίρα του και το θυμάρι του

Χρυσαυγή Μπόμπολα 27 Νοεμβρίου 2018, 17:13
Το φαγητό πρέπει να έχει μπόλικη σάλτσα γιατί εκεί κρύβεται η νοστιμιά του
|Χρυσαυγή Μπόμπολα

Το κοτόπουλο θέλει… τη μπίρα του και το θυμάρι του

Χρυσαυγή Μπόμπολα 27 Νοεμβρίου 2018, 17:13

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το Σαββατόβραδο δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω από το να γράψω στο blog μου. Ξεμείναμε στο σπίτι βλέπετε, μετά από μια σκυταλοδρομία που κάνουμε από την αρχή της εβδομάδας με την καινούρια ίωση που έχει εισχωρήσει στους κόλπους της οικογενείας!

Έτσι λοιπόν όλα τα πλάνα που είχαμε για σήμερα αναβλήθηκαν επ αόριστον. Ετσι, βρήκα λίγο χρόνο για να γράψω την καινούρια μου συνταγή. Μια συνταγή ολίγον «κλεμμένη» και ολίγον παραποιημένη.

Ένα βράδυ που είχα στερέψει από ιδέες για το τι φαγητό να φτιάξω και μη έχοντας τίποτα άλλο στο ψυγείο παρά μόνο φιλέτα κοτόπουλου και μανιτάρια μπήκα στο blog της Ερμιόνης να ψαχουλέψω μήπως βρω κάτι εύκολο. Γιατί η Ερμιόνη ποτέ δεν σε απογοητεύει! Έπεσα πάνω στο κοτόπουλο με μανιτάρια και μουστάρδα και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον.

Το πήρα, το παραποίησα ελαφρώς, ζήτησα την άδειά της και σας το παρουσιάζω με τον δικό μου τρόπο. Είναι περιττό βέβαια να πω ότι έγινε ένα λουκούμι. Φυσικά και είναι περιττό! Διαφορετικά δεν θα είχα τα μούτρα να το αναρτήσω και να σας το προτείνω.

Δείτε τη συνταγή εδώ