113
Ψήνουμε τον σολομό με πράσα και πιπεριές και σερβίρουμε με τη σάλτσα κάππαρης | Εύη Σκούρα

Σολομός της ευκολίας, με σάλτσα κάππαρης και πράσα

Εύη Σκούρα 12 Νοεμβρίου 2019, 19:40
Ψήνουμε τον σολομό με πράσα και πιπεριές και σερβίρουμε με τη σάλτσα κάππαρης
|Εύη Σκούρα

Σολομός της ευκολίας, με σάλτσα κάππαρης και πράσα

Εύη Σκούρα 12 Νοεμβρίου 2019, 19:40

Σήμερα σας παρουσιάζω ένα από τα πιο αγαπημένα μου πιάτα, από αυτά που μου αρέσει να μαγειρεύω για τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Από αυτά που όποιος τα έχει δοκιμάσει, έχει ενθουσιαστεί. Ψητός σολομός με σάλτσα μαϊντανού – κάππαρης και σοταρισμένα πράσα. Απλά θεϊκό!

Σίγουρα θα έχετε ακούσει όλοι για τα οφέλη του σολομού. Μια πολύτιμη τροφή με τεράστια διατροφική αξία και ευεργετικές ιδιότητες για ένα υγιές δέρμα, ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, μια γερή καρδιά και διαύγεια νου.

Μια εβδομαδιαία πρόσληψη 300 – 400 gr. ψαριού αποτελεί την καλύτερη δικλείδα ασφαλείας για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Και τώρα που είμαι σίγουρη πως σας έπεισα να καταναλώνετε σολομό, ορίστε εδώ και η συνταγή.