195
Με τα λουλούδια των κολοκυθιών και λίγη φέτα φτιάχνουμε μια νόστιμη ομελέτα | Κική Τριανταφύλλη

Ομελέτα με κολοκυθοανθούς και φέτα

Κική Τριανταφύλλη 20 Αυγούστου 2019, 18:31
Με τα λουλούδια των κολοκυθιών και λίγη φέτα φτιάχνουμε μια νόστιμη ομελέτα
|Κική Τριανταφύλλη

Ομελέτα με κολοκυθοανθούς και φέτα

Κική Τριανταφύλλη 20 Αυγούστου 2019, 18:31

Κατ’ αρχάς θέλω να το ξακαθαρίσω, η φωτογραφία αδικεί κατάφωρα αυτό το υπέροχο απλό καλοκαιρινό φαγάκι. Η ομορφιά του κρύβεται στη νοστιμιά του, όχι στην εικόνα που δεν κατάφερα να αποδώσω όπως της πρέπει. Οσο για τη συνταγή που θα σας πω αμέσως τώρα είναι προϊόν αλληλεπίδρασης.

Τι εννοώ; Ηρθε χθες ένα πεσκέσι για ομελέτα: κολοκυθοανθοί και αγγουράκι από τον κήπο της θείας της Ολγας, και αβγά από τις κότες της, που με …συμπαθούν ιδιαίτερα αφού κάθε απόγευμα τους στέλνω το φρούτο τους, ξέρετε τώρα φλούδες από πεπόνι και ροδάκινα, που φροντίζω να έχουν και σάρκα για να τις ευχαριστήσω όσο μπορώ περισσότερο.

Ηταν τόσο λαχταριστά τα λουλούδια που δεν άντεξα, ανέβασα τη φωτογραφία στο Facebook, και να μετά σωρό οι προτάσεις από κάτω! Από την Κύπρο η Δέσποινα μού είπε να γεμίσω τα λουλούδια με φέτα και χαλούμι (που δεν είχα οπότε αναβάλλεται η εκτέλεση), να τα βουτήξω σε κουρκούτι και να τα τηγανίσω.

Αλλά η πιο εύκολη ήρθε από φίλο στη Φωκίδα, απέναντι: να φτιάξω ομελέτα αφού γεμίσω τα λουλούδια με φέτα, πράγμα το οποίο και έγινε πάραυτα, και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα αφού αυτό τον καιρό βρίσκεις εύκολα λουλούδια.

Δείτε εδώ τη συνταγή