195
| REUTERS/Alkis Konstantinidis

Υπάρχει ζωή στον… πλανήτη Εθνική Ελλάδος: νίκη με 2-1 επί της Βοσνίας

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2019, 00:01
|REUTERS/Alkis Konstantinidis

Υπάρχει ζωή στον… πλανήτη Εθνική Ελλάδος: νίκη με 2-1 επί της Βοσνίας

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2019, 00:01

Είναι ένα σημείο καμπής για την Εθνική Ελλάδος; Θα δείξει. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι καίτοι αδιάφορη για την υπόθεση πρόκριση στο Euro 2020, έπαιξε παθιασμένα, καλά και νίκησε τους Βόσνιους σημαίνει πολλά.

Η Ελλάδα έδωσε το βράδυ της Τρίτης μια συνέχεια στην καλή παρουσία της που είχε καταγραφεί το περασμένο Σάββατο στο «Ολίμπικο» της Ρώμης όπου μολονότι έχασε από την Ιταλία είχε παίξει με ασυνήθιστο πάθος και όρεξη.

Σε ένα άδειο ΟΑΚΑ, αφού ο κόσμος έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό την Εθνική, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άφησε σε ρόλο κομπάρσου μια ομάδα που ζητούσε μόνο τους τρεις βαθμούς για να ελπίζει σε πρόκριση στα τελικά του Euro 2020.

Η Ελλάδα πήρε μια δίκαιη νίκη με 2-1 (30′ Παυλίδης, 88′ αυτογκόλ Κοβάτσεβιτς – 35′ Γκόγιακ) απέναντι στη Βοσνία.

Ως προς την υπόθεση πρόκριση, η νίκη της Ελλάδας λειτούργησε προς όφελος της Φινλανδίας που αγκάλιασε πια τη δεύτερη θέση στο 10ο όμιλο, αφού βρίσκεται στο +5 από τους Βαλκάνιους.

Φαίνεται ότι η συνταγή του Ολλανδού Τζόνι Φαν’τ Σιπ με νέους και ορεξάτους, παίκτες δηλαδή που θέλουν να παίζουν με την Εθνική και δεν νιώθουν ότι κάνουν αγγαρεία, αποδίδει. Ισως να είναι και αυτή μια λύση…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...