153
Ο 34χρονος Τούσα Μπαντιόλ -φερόμενος ως δεξί χέρι του «αρχηγού» της Μαφίας Κλοντιάν Λεκοτσάι- είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο κελί του το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου | φωτ. αρχείου

Χωρίς τέλος το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Μαφία των Φυλακών

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2019, 13:54
Ο 34χρονος Τούσα Μπαντιόλ -φερόμενος ως δεξί χέρι του «αρχηγού» της Μαφίας Κλοντιάν Λεκοτσάι- είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο κελί του το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου
|φωτ. αρχείου

Χωρίς τέλος το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Μαφία των Φυλακών

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2019, 13:54

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η απολογία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην πολύκροτη υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών, η είδηση για τα αίτια θανάτου 34χρονου Αλβανού μέσα στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού, έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα γεγονότων που εντάσσονται στο «μεγάλο ξεκαθάρισμα» μεταξύ των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Ο 34χρονος Τούσα Μπαντιόλ -φερόμενος ως δεξί χέρι του «αρχηγού» της Μαφίας Κλοντιάν Λεκοτσάι- είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο κελί του το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα όμως με νεότερες πληροφορίες για τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα στραγγαλισμό ή του έκλεισαν το στόμα και την μύτη μέχρι να πεθάνει.

Από στοιχεία της έρευνας της Αντιτρομοκρατικής, ο  Λεκοτσάι επεδίωκε να «χρεώσει» τον θάνατο του Μπαντιόλ στον έγκλειστο για την υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρο.

Στο σπίτι του θύματος στην Καλλιθέα είχαν βρει καταφύγιο οι δράστες της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αμέσως μετά το φόνο του άτυχου ποινικολόγου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...