152
Μέσα σε τρία χρόνια στην εξουσία, ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ΔΙΟΡΙΖΑ, περιγράφει γλαφυρά το βιντεάκι της ΝΔ | Youtube

Viral το βίντεο της ΝΔ: Κάθε μέρα #Πρωταπριλιά στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2018, 12:26
Μέσα σε τρία χρόνια στην εξουσία, ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ΔΙΟΡΙΖΑ, περιγράφει γλαφυρά το βιντεάκι της ΝΔ
|Youtube

Viral το βίντεο της ΝΔ: Κάθε μέρα #Πρωταπριλιά στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2018, 12:26

Με στυλ που προσομοιάζει στο περίφημο cutout animation των Monty Python, η Νέα Δημοκρατία ανέβασε στα social media, με αφορμή την ημέρα του ψεύτη, ένα βίντεο – αφιέρωση στον ΣΥΡΙΖΑ και στα τρία χρόνια διακυβέρνησης Τσίπρα.

«Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ: Κάθε μέρα #Πρωταπριλιά», είναι ο τίτλος που συνοδεύει το σποτάκι το οποίο ξεκινά με τη δήλωση του Πρωθυπουργού: «Αποσυμφορούμε τον δημόσιο τομέα από τις στρατιές των συμβούλων και των μετακλητών υπαλλήλων».

Ακολουθεί υπό τον ξεσηκωτικό ρυθμό του τραγουδιού «We are family» των Sister Sledge (του κομματιού με το οποίο έγιναν παγκοσμίως γνωστές το 1979 οι αδελφές Kim, Debbie, Joni και Kathy Sledge) το μπαράζ διορισμών συγγενών και φίλων από κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς διαλύεται και ο ΣΥΡΙΖΑ – όπως γλαφυρά περιγράφει η Πειραιώς- μετατρέπεται σε… ΔΙΟΡΙΖΑ.

Το ρεφρέν των Sister Sledge ολοκληρώνεται και το σποτάκι κλείνει με τη φωνή του Αλέξη Τσίπρα να λέει το χιλιοειπωμένο πια «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News