224
Ο Βασίλης Τσιάρτας εμφανίστηκε εξοργισμένος από τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη | Twitter

Απίστευτη επίθεση Τσιάρτα κατά Τόσκα: Ανεκδιήγητε, αστείε, λες μπαρούφες

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2018, 11:40
Ο Βασίλης Τσιάρτας εμφανίστηκε εξοργισμένος από τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη
|Twitter

Απίστευτη επίθεση Τσιάρτα κατά Τόσκα: Ανεκδιήγητε, αστείε, λες μπαρούφες

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2018, 11:40

Στον… χορό των σχολίων για την αμφιλεγόμενη -η αλήθεια είναι- δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, για τον 88χρονο που πυροβόλησε τους κακοποιούς που λήστευαν το σπίτι του (τραυματίζοντας τον έναν), μπήκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας με ανάρτησή του στα social media.

Είναι μια ακόμη απόπειρα του Τσιάρτα -μετά τις δηλώσεις κατά των διεμφυλικών και των βουλευτών που ψήφισαν τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου- να διεκδικήσει έναν ρόλο στη δημόσια σφαίρα, ίσως και να διεκδικήσει μια πολιτική καριέρα.

«Ε, δεν θα γίνουμε και Φαρ Ουέστ», είχε πει ο αναπληρωτής υπουργός με αφορμή το περιστατικό της Γλυφάδας με πρωταγωνιστή τον 88χρονο απόστρατο του Λιμενικού που βρήκε το κουράγιο να τα βάλει με δύο κακοποιούς ένω είχαν εισβάλει στο σπίτι του και τον λήστευαν. Θέλοντας μάλιστα να… αποθαρρύνει τυχόν μιμητές του ηλικιωμένου, ο κ. Τόσκας είχε προβεί και σε ένα ατυχέστατο παραλληλισμό του 88χρονου με τον μακελάρη – εκτελεστή της Φλόριντα Νίκολας Κρουζ!!

«Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να έχει ο κάθε πολίτης όπλο. Πού ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε και λες τέτοιες μπαρούφες; Πού είναι η ασφάλεια που πρέπει να έχουμε; Άι σιχτίρ πια κάθε μέρα θα την πείτε τη μα@@@ια σας», αντέδρασε οργισμένος ο Βασίλης Τσιάρτας, προκαλώντας με τη σειρά του νέο μπαράζ σχολίων κάτω από την ανάρτησή του σε Facebook και Twitter.

Τόσκας: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να έχει ο κάθε πολίτης όπλο. Που ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε κ λες τέτοιες μπαρούφες…

Geplaatst door Vasilis Tsiartas op Vrijdag 30 maart 2018

Από τη… μήνιν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή δεν γλίτωσαν ούτε τα μέσα ενημέρωσης:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...