233
| YouTube/Open

Βίντεο από την κόντρα θανάτου στο Χαλάνδρι

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2022, 09:19
|YouTube/Open

Βίντεο από την κόντρα θανάτου στο Χαλάνδρι

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2022, 09:19

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν βίντεο από την κόντρα θανάτου του 18χρονου Παναγιώτη με τον 20χρονο φίλο του, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι.

Στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας διακρίνονται τα δύο ΙΧ με οδηγούς τον 18χρονο, που όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και χωρίς να φορά ζώνη, και τον 20χρονο φίλο του, να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα καθόδου της Παπανικολή (προς Φιλοθέη).

Σε ένα σημείο ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο το οχήματός του, έκανε απότομα αριστερά, ανεβαίνει στη διαχωριστική νησίδα και καρφώνεται σε δέντρο. Η σύγκρουση είναι τόσο σφοδρή, που το δέντρο ξεριζώνεται. Ο νεαρός οδηγός βρίσκει ακαριαίο θάνατο εγκλωβισμένος στα συντρίμμια.

«Δράμα… Μοναχογιός ήταν. Είχε τελειώσει τη Γ’ Λυκείου και τώρα έδωσε Πανελλαδικές. Τώρα έδωσε Πανελλαδικές, φέτος. Περιμέναμε να βγουν τα αποτελέσματα. Ηθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, τα Οικονομικά. Το παιδί εγώ ήξερα ότι έπαιρνε το αμάξι του πατέρα του. Του άρεσαν τα αμάξια, του άρεσαν τα μηχανάκια. Πολύ καλό παιδί. Ησυχο, ήρεμο και ευγενικό», περιέγραψε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Mega ο θείος του.

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις στους δύο νεαρούς θα διαπιστωθεί εάν είχαν καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Στον 20χρονο φίλο του 18χρονου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε τον θάνατο άλλου ανθρώπου. Ο 20χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και μετά την άσκηση της δίωξης παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...