203
Ο Βενσάν Κασέλ | Wikipedia

Ο Κασέλ στο νοσοκομείο: «Μην δίνεις κουτουλιά σε έναν ρινόκερο»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2020, 19:41
Ο Βενσάν Κασέλ
|Wikipedia

Ο Κασέλ στο νοσοκομείο: «Μην δίνεις κουτουλιά σε έναν ρινόκερο»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2020, 19:41

Με ένα ειρωνικό (και αρκούντως… κρυπτικό) post έσπευσε να καθησυχάσει τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βενσάν Κασέλ μετά το απρόσμενο ατύχημα που είχε στο Μπιαρίτζ πριν μερικές ώρες.

Ο 53χρονος γάλλος ηθοποιός έπεσε από το σκούτερ του και τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Μάλιστα, καθώς είχε αναπτύξει ταχύτητα, η πτώση του ήταν αρκετά επώδυνη, με τον Γάλλο να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης.

Από το δωμάτιο του νοσοκομείου λοιπόν, ανέβασε στο Instagram μια ανάρτηση με τον μισοαστείο-μισοσοβαρό τίτλο «Ποτέ μην δίνεις κουτουλιά σε έναν ρινόκερο».

Το τι ήθελε να πει, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος, πάντως η φωτογραφία, όπως και μια ακόμη που ανάρτησε μετά, έδειξε την έκταση του τραυματισμού του, με το μάτι και το πρόσωπό του ακόμη πρησμένα από την, άσχημη όπως αποδείχτηκε, πτώση.

Λίγες ώρες πριν, με νέο του μήνυμα, χωρίς φωτογραφία του αυτή τη φορά έσπευσε να ενημερώσει λακωνικά τους 1.1 εκατ. ακολούθους του στο Instagram ότι «είμαι απολύτως καλά, σας ευχαριστώ πολύ».

Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το απόγευμα της Παρασκευής ο Κασέλ πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο PolyClinique d’Aguilera.

Εμφανής η έκταση του τραύματος στο πρόσωπο του Κασέλ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...