544
Η Τζόαν Κόλινς σε σκηνή από τη σειρά «American Horror Story» | FX Networks

Τζόαν Κόλινς: «Κλωτσούσα τους επίδοξους βιαστές μου εκεί που πονούσαν»

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2018, 18:27
Η Τζόαν Κόλινς σε σκηνή από τη σειρά «American Horror Story»
|FX Networks

Τζόαν Κόλινς: «Κλωτσούσα τους επίδοξους βιαστές μου εκεί που πονούσαν»

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2018, 18:27

Η χειμαρρώδης συνέντευξη που έδωσε η Τζόαν Κόλινς στη βρετανική εφημερίδα Guardian, επιβεβαιώνει το μπρίο και το πνεύμα μίας γυναίκας, η οποία παραμένει ακαταμάχητη στα 85 της. Μόνιμη κάτοικος Μπέβερλι Χιλς, με το κοινό να την θυμάται ακόμη παγκοσμίως ως «κακιά Αλέξις» στην αμερικανική σαπουνόπερα «Δυναστεία» στα 80s, με έναν σύζυγο, τον πέμπτο κατά σειρά που είναι κατά 32 χρόνια μικρότερός της, η δαιμόνια Κόλινς είχε σίγουρα πολλά να πει και τα είπε.

Τα συναισθήματά της για το πολυσυζητημένο κίνημα του #MeToo είναι ανάμεικτα. Αλλωστε, η ίδια έχει μία πολύ παράξενη ιστορία: είχε ναρκωθεί και βιαστεί από τον ηθοποιό Μάξγουελ Ριβντ όταν ήταν έφηβη παρθένα! Αργότερα, η Κόλινς παντρεύτηκε αυτόν τον άνδρα, γεγονός που «ξέρω πως είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος» και για το οποίο αναφέρθηκε με πολλές λεπτομέρειες στην πρώτη αυτοβιογραφία της, «Past Imperfect».

Με τον Τζον Φόρσαϊθ στην πασίγνωστη σαπουνόπερα των 80s «Δυναστεία». που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα (ABC)

Η ίδια πάντως, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στο δωμάτιο ξενοδοχείου κάποιου παραγωγού, καθώς ξέρει πολύ καλά μέχρι πού μπορεί να φτάσει η διαστροφή ενός άνδρα. «Μου φαίνεται γελοίο όταν ακούω ηθοποιούς να λένε “πήγα στο δωμάτιο του παραγωγού και έβγαλε έξω το πέος του και πάγωσα”. Οταν κάποιος βγάζει το πέος του μπροστά σου δεν παγώνεις. Λες “τι στο διάολο κάνεις, σταμάτα” και σηκώνεσαι και φεύγεις! Κάθε φορά που πήγαινε κάποιος να με παρενοχλήσει ή να μου επιτεθεί σεξουαλικά, τους κλωτσούσα εκεί που πονούσαν. Δεν καθόμουν να το συζητήσω».

Θεωρεί ότι στον τωρινό σύζυγό της, Πέρσι Γκίμπσον, περουβιανής καταγωγής θεατρικό παραγωγό, βρήκε όλα όσα έψαχνε και δεν έβρισκε στους τέσσερις προηγούμενους: «Η διαφορά είναι ότι πίσω από την ερωτική μας σχέση υπήρχε πάντα μία πολύ δυνατή φιλία. Αυτό είναι που μας κρατά ενωμένους».

Εντυπωσιακά όμορφη στην ταινία του 1955 «Land of the Pharaos» (Warner Bros)

Οσο για τον ρόλο που τη σημάδεψε στη «Δυναστεία», μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, αλλά συνεχίζει να υπερασπίζεται με πάθος την «Αλέξις Κόλμπι»: «Η Αλέξις δεν ήταν κακιά. Ηταν αδικημένη και αποφασισμένη να πάρει όλα όσα της είχαν στερήσει. Είδατε όμως; Οταν μία γυναίκα είναι δυναμική και αποφασισμένη να πετύχει, την αποκαλούμε “σκύλα”. Ενώ ο αντίστοιχος χαρακτήρας σε άνδρα θεωρείται ακαταμάχητος».

Σε έναν τοίχο του σπιτιού της, έχει κρεμάσει φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει μαζί με προσωπικότητες όπως η βασίλισσα Ελισάβετ, η Μάργκαρετ Θάτσερ και ο Ρόναλντ Ρίγκαν. Εχει ακόμη σε περίοπτη θέση ένα χειρόγραφο γράμμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που την ευχαριστούσε επειδή της είχε στείλει ένα από τα βιβλία της.

Οσο για το νέο κορίτσι-λάφυρο στο παλάτι, τη Μέγκαν Μαρκλ, η Τζόαν Κόλινς λέει ότι την συμπαθεί πολύ, αν και δεν την έχει γνωρίσει ακόμη από κοντά. «Πάντως πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη της είναι πιο προχωρημένη απ’ ό,τι λέει…» διαπιστώνει με πονηρό ύφος, υποννοώντας ότι ήταν ήδη έγκυος όταν παντρεύτηκε τον Χάρι.

Τα μελλοντικά της σχέδια; Εχει προγραμματίσει θεατρική περιοδεία στη Βρετανία τον Φεβρουάριο του 2019 με το έργο «Unscripted». Ακούραστη στα 85 της. Και με διαβολικό χιούμορ. Οταν για παράδειγμα την είχε ρωτήσει ένας δημοσιογράφος για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της, είχε απαντήσει: «Τι να κάνουμε; Αν πεθάνει, πέθανε. Ισως έπρεπε να επιλέξω κάποιον ακόμη πιο νέο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...