323
Οποιος δεν μπορεί να φύγει, είπε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης | INTIMEnews

Τζανακόπουλος: «Οποιος δυσφορεί να κατέβει από το τρένο»

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2018, 12:35
Οποιος δεν μπορεί να φύγει, είπε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης
|INTIMEnews

Τζανακόπουλος: «Οποιος δυσφορεί να κατέβει από το τρένο»

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2018, 12:35

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος φέρεται να απείλησε ακόμα και με παραίτηση μετά τον καβγά του με τον Πάνο Καμμένο, το μήνυμα όμως που έστειλε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Δημήτρης Τζανακόπουλος, ήταν σαφές και δεν επιδέχεται ερμηνειών:

«Οποιος δυσφορεί, να κατέβει από το τρένο της κυβέρνησης»!

Ο κ. Τζανακόπουλος απέδωσε πάντως το όλο θέμα σε ανώνυμες, «φαντασιόπληκτες» διαρροές, καθώς όπως είπε, αν ήθελε να πει κάτι ο υπουργός των Εξωτερικών στον Πρωθυπουργό, θα του το έλεγε εκ του σύνεγγυς.

Οσο για τα περί μη επαρκούς κάλυψης του κ. Κοτζιά από τον Πρωθυπουργό που φέρεται να οδήγησαν στο ξέσπασμα του υπουργού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος δυσφορίας.

«Το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις. Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και θα φτάσει στον προορισμό του. Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στην διαδρομή τότε πρέπει να κατέβει από το τρένο», δήλωσε συγκεκριμένα στην τηλεόραση του Alpha ο κ. Τζανακόπουλος.

«Ο υπουργός Εξωτερικών έχει τακτική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό αν ήθελε να του πει κάτι θα το έλεγε. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο οποίος κάνει διαρροές», συμπλήρωσε. «Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί. δεν μπορώ να το πιστέψω όμως. Δεν έχει λόγο να δυσφορεί. Γιατί η πολιτική του πρωθυπουργού στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αυτή με την οποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς. Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος προς δυσφορία».

«Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κοτζιάς δεν θα το επικοινωνούσε μέσω διαρροών. Αυτή η κυβέρνηση δεν επικοινωνεί με διαρροές. θα το έλεγε ευθέως στον Πρωθυπουργό με τον οποίο έχει καθημερινή και τακτική επικοινωνία», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

H δήλωση αυτή του κυβερνητικού εκπρόσωπου έγινε ενώ εντείνεται η φημολογία ότι ο Νίκος Κοτζιάς είναι έτοιμος να υποβάλει την παραίτησή του ακόμα και αύριο Πέμπτη.

Αισθηση τέλος, προκάλεσε η αναφορά Τζανακόπουλου -με πολλαπλούς αποδέκτες-  ότι ο Πρωθυπουργός «δεν παρακαλάει κανέναν», ώστε να… συνεχίσει το ταξίδι του το κυβερνητικό τρένο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...