232
Μοράλες και Τσίπρας κατά την επίσκεψη του πρώτου στη χώρα μας τον περασμένο Μάρτιο | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας σε Μοράλες: «Εχεις τη στήριξη όλων των δημοκρατών Ελλήνων»

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2019, 23:00
Μοράλες και Τσίπρας κατά την επίσκεψη του πρώτου στη χώρα μας τον περασμένο Μάρτιο
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας σε Μοράλες: «Εχεις τη στήριξη όλων των δημοκρατών Ελλήνων»

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2019, 23:00

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραιτηθέντα πρόεδρο της Βολιβίας Εβο Μοράλες είχε ο Αλ. Τσίπρας το βράδυ της Παρασκευής.

Ο κ. Τσίπρας έχει ήδη εκφράσει τη στήριξή του στον κ. Μοράλες τις προηγούμενες ημέρες, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Βολιβία.

«Μόλις είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εβο Μοράλες, ο οποίος είναι στο Μεξικό, μετά το πραξικόπημα στη Βολιβία. Εξέφρασα την πλήρη στήριξη, εκ μέρους κάθε δημοκράτη έλληνα πολίτη, στον αγώνα για την ειρήνη, τη δημοκρατία και την ανεξαρτησία στη χώρα του», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στo Twitter.

Ο Εβο Μοράλες, μετά την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Βολιβίας, έφυγε για το Μεξικό, αλλά δηλώνει ότι θέλει να επιστρέψει στη χώρα του.

«Μου είπε ότι αυτή τη στιγμή η βασική ανησυχία του είναι η αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης στη Βολιβία και τόνισε τη σημασία της ανάδειξης- σε διεθνές επίπεδο- της ανάγκης για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη Βολιβία», έγραψε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter και κατέληξε: «Ο αγώνας για τη δημοκρατία στη Βολιβία και τη Λατινική Αμερική είναι ένας αγώνας που μας αφορά όλους, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά βρισκόμαστε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...