327
Η Πόπη Τσαπανίδου διαχυτική και στο χειροκρότημα για τον Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ | INTIMEnews

Tσαπανίδου: Ε όχι και παραίτηση, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του προέδρου!

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2023, 09:59
Η Πόπη Τσαπανίδου διαχυτική και στο χειροκρότημα για τον Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
|INTIMEnews

Tσαπανίδου: Ε όχι και παραίτηση, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του προέδρου!

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2023, 09:59

Αφού έπαιξε λίγο με τις λέξεις, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, μίλησε για την… τετραήμερη «εξαφάνισή» της από τη «βιτρίνα» του κόμματος, χρησιμοποίησε και εκείνη τη λέξη «οδυνηρό» για το αποτέλεσμα των εκλογών και παραδέχθηκε πως η βαριά ήττα με 20 και πλέον μονάδες διαφορά, από τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, τους πίκρανε όλους στην Κουμουνδούρου.

Ηδη από την Πέμπτη η κυρία Τσαπανίδου είχε βγει να διαψεύσει τα περί παραίτησής της από τη θέση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για.. «γελοιότητες» (αναφερόμενη στις πληροφορίες που την ήθελαν να είχε υποβάλει την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή).

«Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου», διευκρίνισε η ίδια μία ημέρα αργότερα μιλώντας στον ΑΝΤ1 . «Αλλά αμέσως μετά το αποτέλεσμα, στην πρώτη διάσκεψη που κάναμε για να δούμε πώς πήγαν τα πράγματα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει στη θέση μου κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι φέρει κομμάτι της ευθύνης», εξήγησε και με αφορμή την έκδοση alert αναζητήσεων (δείτε πιο κάτω) –υπό τη μορφή πειράγματος– για την αφωνία που την κατακυρίευσε από το δύσκολο βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου, είπε:

«Δεν έπρεπε να εκδοθεί… silver alert για μένα!»

«Είδα πολλά amber alert, αλλά και silver alert, ρε παιδιά; Ενιωσα κάπως περίεργα με το silver alert», πρόσθεσε προσπαθώντας να κάνει και λίγο και χιούμορ.

Αναφερόμενη, τέλος, στη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο –όπως και ο πρόεδρος του κόμματος– για «μια οδυνηρή ήττα που μας πίκρανε», αφού όπως παραδέχθηκε, «δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα».

«Ηταν ένα αποτέλεσμα που ήταν δύσκολο για εμάς, δεν ήταν εύκολο. Μας σόκαρε, δεν το βλέπαμε να έρχεται», ομολόγησε και μιλώντας εκ νέου επί προσωπικού, συμπλήρωσε: «Μέχρι να συγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε που πάμε και να γίνει η Κεντρική Επιτροπή, νομίζω ήταν πιο χρήσιμο ότι έμεινα στο γραφείο μου και δούλευα για αυτό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...