190
| Intime

Τραγωδία στην Πάτρα: «Ας ψάξουν ό,τι θέλουν» λέει η μητέρα των τριών κοριτσιών

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2022, 11:42
|Intime

Τραγωδία στην Πάτρα: «Ας ψάξουν ό,τι θέλουν» λέει η μητέρα των τριών κοριτσιών

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2022, 11:42

Να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν παρακαλεί η μητέρα των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια, την ώρα που έχει γίνει εισαγγελική παρέμβαση για τους θανάτους και είναι σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από το τμήμα ανθρωποκτονιών στην Αθήνα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγγου, λέει καταρχάς ότι δεν έχει ενημερωθεί για το ενδεχόμενο εκταφής ώστε να γίνει εκ νέου έρευνα για τα αίτια θανάτου. Εξέφρασε δε την απορία της για το ενδεχόμενο, εξηγώντας ότι έγινε νεκροψία στην Τζωρτζίνα που πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου.

Ζήτησε ακόμη «να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου, όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους να μιλήσουν γενικά και αόριστα».

Για τις εικασίες σχετικά με τα αίτια του θανάτου, είπε: «Ας ψάξουν ό,τι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν… Δηλαδή η Ιριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι’ αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα. Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...